R
Roten 96
Гостин
хааа може Мендиета хаха
Проектот на Мадрид Зиданес е ПавонесФранциско Павон одбранбен од Реал Мадрид, моментално игра за Арлес кои се жива беда во Франција. Незнам дали беше најавуван како голем талент(тоа нека кажат навивачите на Реал) но во минатото го гледав како играше за Реал.
Дадо Пршо мислам дека поради повреди ја заврши кариератаEl Hadji Diouf после светското 2002 беше најавуван како голем талент ... по што Ливерпул се изгоре (како и многупати до сега) После Ливерпул остана во Англија (Болтон Сандерленд Блекбурн) сега е позајмен во Ренџерс но нигде ништо посебно и за напаѓач доста скромно со голови!
Dado Pršo која појава беа со Мориентес во таа 2004та во Монако ... и онаа победа од 8-3 над Депортиво! Финале во Лига на Шампиони , но ништо позначајно натака!
Се заебаваш?Арда Туран
Па не мислев да го напишам се додека не видов како некои членови спомнуваат млади фудбалери, како на пр. членот над тебе го спомнува Палоски(21 год), пред мене го спомнaa фреди аду(21 год) како и Џовани Дос Сантос (21 год).Се заебаваш?
Дечкото има само 24 години и допрва ќе прави трансфер во голем клуб. Малку е рано за него треба да почекаме и да видиме
Овој беше страшен играч кога стигна со Монако до финалето.^ ме потсети на играчов http://en.wikipedia.org/wiki/Jérôme_Rothen
Моментално игра во Ал-Џезеира. Нон-стоп си одеше и се враќаше во Бетис, незнам како не му здосади. Мислам имаше добра сезона во Бетис па Милан го зема и го вратија.[/COLOR]Имаше и еден Оливеира во Милан што замина па му се изгуби трагата
Добро добро во ред ама дечкото допрва ќе се докажува. Ако не се докажи тогаш ќе го пишиме.Па не мислев да го напишам се додека не видов како некои членови спомнуваат млади фудбалери, како на пр. членот над тебе го спомнува Палоски(21 год), пред мене го спомнaa фреди аду(21 год) како и Џовани Дос Сантос (21 год).
:pos2:Моментално игра во Ал-Џезеира. Нон-стоп си одеше и се враќаше во Бетис, незнам како не му здосади. Мислам имаше добра сезона во Бетис па Милан го зема и го вратија.