"Заборавени" играчи

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Франциско Павон одбранбен од Реал Мадрид, моментално игра за Арлес кои се жива беда во Франција. Незнам дали беше најавуван како голем талент(тоа нека кажат навивачите на Реал) но во минатото го гледав како играше за Реал.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм сега ми текна Педрети! Беше најавуван како голем талент..ама остана да игра во просечните француски екипи.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Томас Гравесен, Жулиан Фоберт. Најавувани како огромни таленти....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Реал Мадрид се непресушен извор за ваков вид фудбалери. Раул Браво ми текнува колку само го форсираа во тимот на таа лева страна во одбраната. Дечкото стигна дури и до репрезентација на Шпанија! Сега игра во Олимпијакос, секако и не го бива.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.435
^
Овој беше тој што заспа на клупа за резервни :pos:

Франциско Павон одбранбен од Реал Мадрид, моментално игра за Арлес кои се жива беда во Франција. Незнам дали беше најавуван како голем талент(тоа нека кажат навивачите на Реал) но во минатото го гледав како играше за Реал.
Проектот на Мадрид Зиданес е Павонес :pos:

Најсмотаниот играч што сум го видел некад, имав осечај дека типов идејќи ќе падне

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.142
El Hadji Diouf после светското 2002 беше најавуван како голем талент ... по што Ливерпул се изгоре (како и многупати до сега) После Ливерпул остана во Англија (Болтон Сандерленд Блекбурн) сега е позајмен во Ренџерс но нигде ништо посебно и за напаѓач доста скромно со голови!

Dado Pršo која појава беа со Мориентес во таа 2004та во Монако ... и онаа победа од 8-3 над Депортиво! Финале во Лига на Шампиони , но ништо позначајно натака!
Дадо Пршо мислам дека поради повреди ја заврши кариерата

--- надополнето ---

Имаше и еден Оливеира во Милан што замина па му се изгуби трагата
Исто така и Бето поради кој Наполи мислам беа ( може грешам ) го одбија Роналдињо мислејќи дека Бето ќе стане невиден ирач. Останатото го знаеме

--- надополнето ---

Арда Туран
Се заебаваш?
Дечкото има само 24 години и допрва ќе прави трансфер во голем клуб. Малку е рано за него треба да почекаме и да видиме

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
http://en.wikipedia.org/wiki/Hasan_Şaş
Хасан Шаш

2002 Светското играше одлично,јас лично очекував да заигра во некој подобар европски тим,ама до крајот на кариерата остана во Галатасарај

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Се заебаваш?
Дечкото има само 24 години и допрва ќе прави трансфер во голем клуб. Малку е рано за него треба да почекаме и да видиме
Па не мислев да го напишам се додека не видов како некои членови спомнуваат млади фудбалери, како на пр. членот над тебе го спомнува Палоски(21 год), пред мене го спомнaa фреди аду(21 год) како и Џовани Дос Сантос (21 год).

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
[/COLOR]Имаше и еден Оливеира во Милан што замина па му се изгуби трагата
Моментално игра во Ал-Џезеира. Нон-стоп си одеше и се враќаше во Бетис, незнам како не му здосади. Мислам имаше добра сезона во Бетис па Милан го зема и го вратија.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321

Денилсон. Едно време мислам дека беше и најскап фудбалер, мислам дека во Виетнам или така нешто заврши.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.142
Па не мислев да го напишам се додека не видов како некои членови спомнуваат млади фудбалери, како на пр. членот над тебе го спомнува Палоски(21 год), пред мене го спомнaa фреди аду(21 год) како и Џовани Дос Сантос (21 год).
Добро добро во ред ама дечкото допрва ќе се докажува. Ако не се докажи тогаш ќе го пишиме.

--- надополнето ---

Моментално игра во Ал-Џезеира. Нон-стоп си одеше и се враќаше во Бетис, незнам како не му здосади. Мислам имаше добра сезона во Бетис па Милан го зема и го вратија.
:pos2:
Добар е тој :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom