"Заборавени" играчи

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Па овој си има сосема солидна кариера,како и повеќето тука што ги спомнавте.Игра во прва руска лига,која е 6-7 во светот по квалитет.Игра доста,дава голови.....Јебига не може секој да направи светска кариера.
Како заборавени играчи би ставил јас некој како Славковски.Чудо од дете,кое има само 1 утакмица во кариерата изиграно.И други такви на тон што ги има.На пр. во Хрватска Јањетовиќ и Абрамовиќ.Едниот на у-17 еп,каде Хрватска заврши трета беше меѓу најдобрите играчи,сега на 26 години игра малце прва,малце втора лига.Другиот бил еден од најдобрите јуниори на Хрватска,кариера направи во Босна.Имаше и уште еден Србин за Реал што има играно,а сега е или во пензија или по некои ливади во Србија игра.Овие се стварно пропалитети.....
Мислам дека беше Перица Огњеновиќ ако не се лажам:nesum:
Иначе имаше еден што играше во Валенсиа со голем успех па премина во Лацио каде што потфрли скроз,сеа игра некаде во Мексико.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.487
Иначе имаше еден што играше во Валенсиа со голем успех па премина во Лацио каде што потфрли скроз,сеа игра некаде во Мексико.
Kлаудио Лопез, страшен играч беше, ми означи клошаров младост, тој период кинеше и ми беше еден од поомилените играчи, левата му беше хорор за остали тимови

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Клаудио Лопез потфрлил во Лацио??? Дечкото газеше во тандем со Креспо, а откако Креспо си отиде во 2002 година, беше главен напаѓач под водство на Манчини и беше во ненормална форма во сезоната 2002/03. Откако Лотито го купи Лацио во 2004, направи големо кратење на платите, па затоа мораше да си оди Лопез, инаку беше еден од најдобрите играчи.

T

Torchyrus

Гостин
Хуан Себастијан Верон , хмм знае некој шо се дешава со него игра ли он уште ?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Игра уште, во неговиот матичен клуб Естудиантес. Во 2008 и 2009 беше прогласен за најдобар фудбалер во Јужна Америка, а лани играше за Аргентина на светското.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Убаво викам јас сте ја утнале поентата на темава...

Не е за да прашаш каде игра играчот ако си заборавил на него

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи ставајте играчи кои имале „свои 5 минути“....Во превод, излегле од сивилото, имале добри сезона две, потоа пак се вклопиле во некое друго или истото сивило.

T

Torchyrus

Гостин
Убаво викам јас сте ја утнале поентата на темава...

Не е за да прашаш каде игра играчот ако си заборавил на него
Ахх па ете се потсетив на играчот али не знаев инфо за него шо каде игра и зарем не е добро што Smert се надоврза и појасни ? па некој како мене шо не знае каде игра Верон сега ќе научи од пишаното на Smert и така али океј следечи пут само името на играчот ќе го пишам и шо знам нешо за него ако знам :toe:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
леандро куфре од рома ххахах сега игра за динамо :)
симоне инзаги никогаш не стана играч од него
солари
пабло ајмар
мидо
kewel
и тн....

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Milan Baros :( колку само ми беше омилен фудбалер се најавуваше како најголем талент на Чешка,беше прв срелец на Еуро 2004 играше Супер 2 сезони и потоаа мислам имаше повреда (во Скопје мислам се повреди) и почна да паѓа од Ливерпул отиде у Астон Вила па беше у Лион, па Портсмут ако не се лажам и сеа игра во Галатасарај.Мислам дека лани беше прв стрелец на првенството но тоа сигурно не е тоа што сите го очекуваа од него.

Enzo Maresca исто беше најавуван како иднината на Јувентус беше инзвонреден играч,страшен техничар борбен.Потоа дојде Капело и го продаде за да дојде Емерсон во тимот и потоа почна да "шета" од Фиорентина, Севиља па и у Грција беше и ако не проверев на википедија немаше да знам дека сега настапува за Малага.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Кежман, мислев ќе стане голем напаѓач, ама ништо, од Челзи кариерата му тргна во надолна линија, имаше лош каратктер...

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Luis Enrique. Отсекогаш сум сакал вакви играчи кои трчаат на терен 90 минути. Легенда на Барса. Знаеше да игра на секоја позиција.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Damien Duff. Кога од Блекбурн премина во Челзи се очекуваше многу од него, да биде едно од најдобрите крила. Но тој играше просечно како и секое крило, па си замина во Њукасл, сега игра во Фулам.

Kajgana Shop

На врв Bottom