Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Добро бе има судија за тоа глумењето,ако сака тој ќе дава картони за тоа,ама дали треба така да се понаша рамос и арбелоа?кој се тие да го кренат виља од земја?Па ако сака тој цел меч така ќе лежи,ќе спие и не знам шо друго.Стартот на Арбелоа над Адриано и намерното удирање на Арбелоа?Потегот на Пепе кон навивачите на Барса после голот?Туркањето на Меси од страна на Карваљо без топка???(алооооо Карваљо,животот му помина играјќи фудбал)Зошто никој не пишува за овие?А пред 5 дена 10 страни пишевте за тоа што направи Меси со топката кон публиката.Да се разбериме нешто,ок честито титула,ама дека има прљави играчи Реал има,тој гнасата Рамос(како може до толку да биде идиот кон своите пријатели со кои освои светско и европско),Пепе и Карваљо,мора да удират од назат на секој фудбалер кога ќе добива топка,Арбелоа...

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe golemi gnasi se i ciganite od real
samo ovie navivacite ne sakaat da priznaat

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Добро бе има судија за тоа глумењето,ако сака тој ќе дава картони за тоа,ама дали треба така да се понаша рамос и арбелоа?кој се тие да го кренат виља од земја?Па ако сака тој цел меч така ќе лежи,ќе спие и не знам шо друго.Стартот на Арбелоа над Адриано и намерното удирање на Арбелоа?Потегот на Пепе кон навивачите на Барса после голот?Туркањето на Меси од страна на Карваљо без топка???(алооооо Карваљо,животот му помина играјќи фудбал)Зошто никој не пишува за овие?А пред 5 дена 10 страни пишевте за тоа што направи Меси со топката кон публиката.Да се разбериме нешто,ок честито титула,ама дека има прљави играчи Реал има,тој гнасата Рамос(како може до толку да биде идиот кон своите пријатели со кои освои светско и европско),Пепе и Карваљо,мора да удират од назат на секој фудбалер кога ќе добива топка,Арбелоа...
Играт со срце братче како што гледаш не гледаа дали се пријатели од светско или европско туку гинеа на теренот само за Реал Мадрид! :)

Ај фаќајте патот, Реал се враќа на старите патеки ќе гази се пред себе а Барса не е исклучок.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Играт со срце братче како што гледаш не гледаа дали се пријатели од светско или европско туку гинеа на теренот само за Реал Мадрид! :)

Ај фаќајте патот, Реал се враќа на старите патеки ќе гази се пред себе а Барса не е исклучок.
Добро бе колку години имаш?Стварно не знате да се однесувате како големи или не сакате така да се однесувате?Па ова е спорт бре дете,после утакмица ако тепаш нормално ќе славиш или пак после пораз ќе гледш како на следното да излезиш победник.
Многу се чудам по тие детски муабети како на пример твојот : „ фаќајте патот“....Не може да зборувате малце како неутрални фанови,да анализирате што како за мечот ?Браво алал да ви е ( ова не велам само за тебе дека си за РМ...)
За тоа што рече дека играат со срце,па сите играат со срце за својот тим,ме може да кажиш дека Арбелоа или Карваљо го сакаат РМ повеќе од Чави,Иниеста,Меси што го сакаат Барса...и што сега треба тие да ги осакатат противниците зашто играле со срце???не ти држи вода ова друже....

--- надополнето ---

:pos2:

Нови правила за вас.
И ти знаеш дека ова го напишав во иронија...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Специјално бе :)
Ај сега и во ЛШ ќе ги елиминираме

Tуку пак црвен а? :icon_lol:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Добро бе колку години имаш?Стварно не знате да се однесувате како големи или не сакате така да се однесувате?Па ова е спорт бре дете,после утакмица ако тепаш нормално ќе славиш или пак после пораз ќе гледш како на следното да излезиш победник.
Многу се чудам по тие детски муабети како на пример твојот : „ фаќајте патот“....Не може да зборувате малце како неутрални фанови,да анализирате што како за мечот ?Браво алал да ви е ( ова не велам само за тебе дека си за РМ...)
За тоа што рече дека играат со срце,па сите играат со срце за својот тим,ме може да кажиш дека Арбелоа или Карваљо го сакаат РМ повеќе од Чави,Иниеста,Меси...и што сега треба тие да ги осакатат противниците зашто играле со срце???не ти држи вода ова друже....

--- надополнето ---

И ти знаеш дека ова го напишав во иронија...
Ако веќе толку те занима колку години имам ти пишува под мојата слика,ако неможеш да се снајдеш пиши ми ПП ќе ти ја заокружам возраста и ќе ти пратам слика по ПП кога веќе си запнал толку...

И немој толку да се чудиш, неможеме да зборуваме како неутрални затоа што не сме неутрални, вие на секој кикс на Реал свршувате во гашти не е така? А сега кога изгубивте не плачете како пи..и Пепе бил таков Рамос бил онаков помирете се со поразот титулата е веќе во Мадрид и готово, у последно време многу почнавте да летате у облаци редно време е да ве симне некој а на добар пат се Реал Мадрид :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Братче,како што ми напиша ти пред малце,да се разбериме,не велам да не славиш,зборот ми е да не употребувате грди зборови.Најди ти од мене некој збор така кон вас,кон Реал или кон некој друг тим,некој доказ каде имам „свршувано“ на некој кикс.Ти мене ми рече „фаќај пат“.Ако си толку праведен тогаш дајми доказ.
Хехе,уаааааааууууууу 19 си бил,значи колку што си толку мора да го напишеш а????Некој овде имаше напишано 1,толку годишен е?

И не плачам,не плачам за еден куп,10 пати ви честитав....ама се прашувам што ќе правевте вие ако тепавте 5-0 !!Спортски поздрав....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.728
Поени од реакции
22.878
Чувството кога навивачите на Челзи и Интер свршуваат на куп титула на Реал.

Не знам тука дали пишував. Честито победа Реал, некои велат целта ги оправдува средствата. Ако не знаете шта то значи, прашајте го Мурињо ќе ви преведе. И како што видов тревата не беше ни 5 ни 6 сантима повисока, ни судиите не судеа за Реал, па сепак победија.

Мурињо докажа дека веќе нема играње со Реал како со мали деца. Ние, Барса фанс, тоа најубаво го осетивме. Изгледа помина времето(2 години) кога Реал беше глушец. Ми се допаѓа што се враќа борбеноста во Ел Класико. Не е како порано, да гледаме напаѓачки фудбал од двете страни, ама тактиката е неоспорен дел од денешниот фудбал. Послабите тренери, т.е. тренери на послаби екипи, пред се репрезентации, треба да учат од Мурињо(немој некој амебовиден да протолкува дека велам дека Реал е слаба екипа). Вака се игра на резултат.

Ај, 1-1 во титули. Се гледаме и во ЛШ.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Братче,како што ми напиша ти пред малце,да се разбериме,не велам да не славиш,зборот ми е да не употребувате грди зборови.Најди ти од мене некој збор така кон вас,кон Реал или кон некој друг тим,некој доказ каде имам „свршувано“ на некој кикс.Ти мене ми рече „фаќај пат“.Ако си толку праведен тогаш дајми доказ.
Хехе,уаааааааууууууу 19 си бил,значи колку што си толку мора да го напишеш а????Некој овде имаше напишано 1,толку годишен е?

И не плачам,не плачам за еден куп,10 пати ви честитав....ама се прашувам што ќе правевте вие ако тепавте 5-0 !!Спортски поздрав....

Тебе можеби не ти е битен купот...можеби уште ти се влажни дундата на 5-0. Но на фановите на двата клуба во Шпанија не им е така лесно.... едниве од провинцијата ја исфиркуваа химната пред шпанскиот крал. Сакаа да го видат миленикот на кралот клекнат на колена пред истиот тој крал во неговото натпреварување но напротив се случи обратното. Цело време на стадионот одекнуваше навивање на мадридските навивачи. Најдобриот играч постигна гол....Реал освои титула. Се скандираше Пике карбон салуда кампеон. Шакира целата во солзи. Титула освоена во директна пресметка со најголемиот и вечниот ривал. И пак тебе можеби не ти значи ништо купот но во Шпанија не би рекол дека им е сеедно.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.683
Поени од реакции
5.314
гледам и ова не ви е доста, епа у среда игледа ќе ви скурчи фудбалот, ве сваќам исфрустрирани сте 2 натпревари по ред до гол не дојдовте,, до Пепе и толку

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Тебе можеби не ти е битен купот...можеби уште ти се влажни дундата на 5-0. Но на фановите на двата клуба во Шпанија не им е така лесно.... едниве од провинцијата ја исфиркуваа химната пред шпанскиот крал. Сакаа да го видат миленикот на кралот клекнат на колена пред истиот тој крал во неговото натпреварување но напротив се случи обратното. Цело време на стадионот одекнуваше навивање на мадридските навивачи. Најдобриот играч постигна гол....Реал освои титула. Се скандираше Пике карбон салуда кампеон. Шакира целата во солзи. Титула освоена во директна пресметка со најголемиот и вечниот ривал. И пак тебе можеби не ти значи ништо купот но во Шпанија не би рекол дека им е сеедно.
Не дека не ми е битен но еве и лани го немавме,најбитно е Ла Лига и ЛШ барем за мене.Не правиме овде муабет за тоа што се дешава во Шпанија,јас пишувам овде што се дешава.
п.с:И за Шакира ќе пишете бре?:)...Ако сака цел живот нека плачи,гајле ми е...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
0:33 ЦИГАНИ ЈУРИШШШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop