Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито нека му е титулата од купот на мадриѓаните..искрено сакав тие да го добијат овој натпревар поради тоа што сега ќе влезат многу помотивирани во ЛШ и ќе ја имаме таа чест да гледаме фајтерски натпревари:)....иако би сакал Мадрид да биди во финалето во Вембли,сепак мислам дека Барса ќе биди поуспешна во тој полуфинален дуел бидејќи не верувам дека Реал Мадрид ќе направи некоја значителна разлика(ако направи) пред гостувањето на Ноу Камп....инаку Месси беше најдобар од сино-црвените на терен и заедно со Алвес изиграваа рамбо од составот на Барселона...а кај белите очекувано најдобар беше Пепе:pos2: и секако брзоногиот Ди Мариа(не знам дали заприметивте но заедно со Алвес имаа неколку одлични дуели и нон стоп двајцата беа бесрпекорни ..убедливо најбрзите играчи на теренот)...то е то

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Да прокоментирам во нивни стил:

’’Барселона(Копа дел реј): 25
Реал Мадрид(Копа дел реј) : 18’’

:pos2::pos2::pos2:

П.С:Како ве држеше умот низ годиниве вакви глупости да тропате?Секоја чест за исклучоците.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Ма Вилја треба под итно да иде и да ја грее клупата , Афелау е Зверка не знам зошо не го пуштаат барем јас на Пес растурам со него :)
Истиот муабет беше за Анри и Ибрахимович ...очигледно е на друго место проблемот ?! Или не ?!

I

IBIZA SOUND

Гостин
vo real sekogas e najdobar kasiljas
nitu di maria nitu kristina nitu neznam koj,samo kasiljas

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Да прокоментирам во нивни стил:

’’Барселона(Копа дел реј): 25
Реал Мадрид(Копа дел реј) : 18’’

:pos2::pos2::pos2:

П.С:Како ве држеше умот низ годиниве вакви глупости да тропате?Секоја чест за исклучоците.
Сега мислам можиш да ги разбериш Јувенташите барем како се глупираат кога ќе се спомни нешто против нив....ако ако!:)

I

IBIZA SOUND

Гостин
jas sekogas kazuvam deka kasiljas e najvrediot igrac vo real od sekogas
aj i ti pusi ako sakas

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Задоволен од досега постигнатото иако сум убеден дека момциве можат и повеке. Со Валенсија типувам на пораз и конечно играње на Леон, Каналес, Сарабија/Мората и остали. Би ги пуштил до понеделник да одмараат сите што играа до сеа.
Упс ова требаше да иде у тема РМ. :) Извинење

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Задоволен од досега постигнатото иако сум убеден дека момциве можат и повеке. Со Валенсија типувам на пораз и конечно играње на Леон, Каналес, Сарабија/Мората и остали. Би ги пуштил до понеделник да одмараат сите што играа до сеа.
После овие две утакмици, самодоверба 5 нивоа погоре и ти мислиш дека ќе изгубат. Масакр ќе им се случи на Валенсија, во тоа сум сигурен.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
После овие две утакмици, самодоверба 5 нивоа погоре и ти мислиш дека ќе изгубат. Масакр ќе им се случи на Валенсија, во тоа сум сигурен.
Сине не заебаај, на овие играчи што играа им треба сеа одмор. Једино ако децава и помалку искусниве не' изненадат. Инаку типувам максимум на нерешно. Победа многу тешко.. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не знам дали приметивте една интересна ситуација кога Пике беше во дуел со Рамос и двајцата паднаа на земја и се прекина играта,тие додека седеа на земја зборуваа нешто и дојде Карваљо мислам и му рече на Рамос легни си бе и Рамос си легна и Пике почна да се смее. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не знам дали приметивте една интересна ситуација кога Пике беше во дуел со Рамос и двајцата паднаа на земја и се прекина играта,тие додека седеа на земја зборуваа нешто и дојде Карваљо мислам и му рече на Рамос легни си бе и Рамос си легна и Пике почна да се смее. :)
Само што сакав да пишам за истата. Епик! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom