Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

• Креатор на темата Креатор на темата Michi
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Со што бе Гочка, со 3453463 пасови !? Кажи ми, што е целта у фудбалот !? Да се даде гол или да се има повеќе пасови !? :)

Играта се гради со пасови. А со играта си се понесуваат и другите работи, голови, акции, шанси и така натаму.

За сите што се изнахејтаа по голот од кепецот кој пукна од мака сиротиот и почна да шутира по публиката.Ама со играч помалце има да цицате.Ова само за загревање за она што ќе ве снајди во среда.ПЕПЕ ВЕ ИЗЕДЕ БЕ ЖИВИ!!!!

hehehehe mnogu si glup ti brat ne vide barca ne se ni zalagase da igra fudbal ne ni probaa da napadnat ednostavno gi ostavija real da vidat kolku se nivnite moznosti i ako tebe te raduva rezultat 1-1 so bunker igra bravos daleku sme podobri od vas momentalno toa e fakt se gledame za 4 dena....

Колку само досаден натпревар...
првите 80 минути беа најдосадни у свет последните 10 беа интересни.
Во 60та минута се тргнав од телевизор, не можев да го гледам тоа, измачување беше.

За сите што се изнахејтаа по голот од кепецот кој пукна од мака сиротиот и почна да шутира по публиката.Ама со играч помалце има да цицате.Ова само за загревање за она што ќе ве снајди во среда.ПЕПЕ ВЕ ИЗЕДЕ БЕ ЖИВИ!!!!
Да не го гледав натпреварот, ќе помислев дека Рела доминирал цела утакмица и Барса едвај извадиле жива глава со ПОКЛОНЕТ пенал.

pro_photo1302987326.jpg

недосудените пенали

Играта се гради со пасови. А со играта си се понесуваат и другите работи, голови, акции, шанси и така натаму.

Toчно де. Али играта на Барселона се состои од 600+ пасови на играчите од одбрана и средина, и со ЕДЕН долг пас, ја прескокнуваат одбраната на противниците и додаваат до напаѓачите кои се на граница на офсајд. Или ќе е офсајд или ќе излезе играчот 1 vs. 1 со голманот... Али тој ЕДЕН пас, го правите на секои сто обични... тоа за мене е досадно, без разлика дали играте со Реал или со друг тим.

За мене, таквата игра на Барса не е ништо пофудбалска од бункер... сеа сакајте критикувајте ме, сакате давајте црвени... :)

Свесни сте колку глупости истресоа поголемиот дел од вас !?

Не кењај ти, планот на Мурињо беше одличен, Албиол го заеба...

Па ете бе 1-1, тоа му беше планот на Мур, според тоа како го почна мечот, Барса ја имаа иницијативата сите 90 минути, еве да не бидат сите, ама 98% од играта имаа посед на топка, мислиш дека ќе постигнеа фудбалерите на Реал гол ако не беше пеналот?

п.с среќа ваша што Виља е вон форма. ;)

Да им честитам на навивачите на Реал за нерешениот резултат а на нас да си ја честитаме титулата во ла лига
Честито титула се гледаме во ЛШ и во финалето, оваа утакмица има добро значење за нас да увидиме на грешките и можностите... и да удриме јако наредните утакмици! :)

А јас ти викам дека ако во играта се бројаа само пасовите Барселона ке имаше 14 титули во ЛШ...
во еден фудбалски меч не можеш да оделиш некоја статистика која ке ти го прикаже мечот нај објективно..треба да гледаш па да ВИДИШ..

Па ете бе 1-1, тоа му беше планот на Мур, според тоа како го почна мечот, Барса ја имаа иницијативата сите 90 минути, еве да не бидат сите, ама 98% од играта имаа посед на топка, мислиш дека ќе постигнеа фудбалерите на Реал гол ако не беше пеналот?

п.с среќа ваша што Виља е вон форма. ;)

Планот на Мур беше очигледен, да се брани до 60-70 минута, и после да игра со Озил и Адебајор, и да ја „сврти“ играта. Се виде каква беше играта откако влегоа овие, и тоа со играч помалку.

п.с. чудни сте вие фановиве на Интер... дел од вас се наклонети кон Реал заради Мурињо (што е логично, можам да разберам да навиваш за тренерот кој освои тројна круна со твојот клуб)... али другиот дел што го хејтаат Мурињо (и Реал воедно)... е тие се чудните... :)

Чест на исклучоци, али колку се гниди повеќето фанови на Барса... секад коа нивниот тим не може гол да даде против 10 играчи, противникот бункер играл. Како ли дадоа овие Реал гол? Па Барса еден шут на Меси шо имаше у 1 полувреме и толку.

Јас стварно мислам дека нема причини за создавање тензии уште сега помеѓу навивачите на Барса и Реал. Оваа утакмица беше стварно ватрена, а немаше некое големо значење освен престижот. Најдоброто допрва доаѓа, чувајте си ги провокациите за кога ќе отпадне некој тим. :)

Чест на исклучоци, али колку се гниди повеќето фанови на Барса... секад коа нивниот тим не може гол да даде против 10 играчи, противникот бункер играл. Како ли дадоа овие Реал гол? Па Барса еден шут на Меси шо имаше у 1 полувреме и толку.
Од пенал, другите шанси беа од корна.

Toчно де. Али играта на Барселона се состои од 600+ пасови на играчите од одбрана и средина, и со ЕДЕН долг пас, ја прескокнуваат одбраната на противниците и додаваат до напаѓачите кои се на граница на офсајд. Или ќе е офсајд или ќе излезе играчот 1 vs. 1 со голманот... Али тој ЕДЕН пас, го правите на секои сто обични... тоа за мене е досадно, без разлика дали играте со Реал или со друг тим.

За мене, таквата игра на Барса не е ништо пофудбалска од бункер... сеа сакајте критикувајте ме, сакате давајте црвени... :)

Are you serious?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom