Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

• Креатор на темата Креатор на темата Michi
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
Онаа шансата за Виља во прво беше 100 пати повеќе пенал од пеналот за Мадрид, ама што е тука е. И двете екипи профитираа, најголем лузер е Алфа...ми го скратија животот вечерва со рекламите.

Најреален резултат нерешено.. Да се надеваме на поинтресни и поефикасни натпревари во текот на следните 3 недели.. :)

Свесни сте колку глупости истресоа поголемиот дел од вас !?

Боби[Мкд];4220012 напиша:
Ди Марија пред Озил, Мурињо феил...

Не кењај ти, планот на Мурињо беше одличен, Албиол го заеба...

nema sto mnogu da se komentira,pokazavme deka sme nekolku milioni svetlosni godini pred zadrid
sega ocekuvam na narednite 3 natprevari da gi ponizime

Колку само досаден натпревар...
првите 80 минути беа најдосадни у свет последните 10 беа интересни.

Пепе е невиден копач требаше да добие 2 жути минимум
Бускетс е невидено педерче со тоа глумењето.

Пеналите оправдани, црвениот оправдан само требаше да има и втор жут за Алвеш

Се на се тапа натпревар очекувам многу повеќе во следните 3 :)

Виља дефинитивно инвалид... најтрол во барса... така барса изгуби од интер заради ибрахимовиќ... сега изгубија 5 шанси од виља...
треба да го пуштат да игра со инвалиди...
некој да беше во инвалидска количка.. ке постигнеше нешто...
најзаслужен за пропуштените шанси на барса е виља... без сомнение...

А коментаторон на алфа беше врв... си мислеше дека е поет...

А да, и од 90 минути фудбал имаше едно добри 15-20 минути реклами

Онаа шансата за Виља во прво беше 100 пати повеќе пенал од пеналот за Мадрид, ама што е тука е. И двете екипи профитираа, најголем лузер е Алфа...ми го скратија животот вечерва со рекламите.

Нема тука поголем или помал пенал. Или има или нема пенал. Вечерва и двата беа чисти пенали.

Само едно прашање што подразбирате под зборот БУНКЕР

ААА и за судењето...Може да си јадеме гомна но оваа едно најдобрите судења во Лалига кој што сум ги видел а верувајте имам видено многу КЛОВНОВИ::

и честито Барса титула ЧЕСТ е да ссе игра со вас во едно исто натпреварување..

За сите што се изнахејтаа по голот од кепецот кој пукна од мака сиротиот и почна да шутира по публиката.Ама со играч помалце има да цицате.Ова само за загревање за она што ќе ве снајди во среда.ПЕПЕ ВЕ ИЗЕДЕ БЕ ЖИВИ!!!!

ОМГ, сваќам како ти е после 5 порази, па сеа се радуваш на бод. Разликата е иста, титулата е наша. Во среда ќе видиме што ќе се случи, сепак е неутрален терен. :)

Иначе заслужено реми. И двата беа чисти пенали.

Де бе, Виља инвалид зашто на крај не успеа да смири топка, ебаго, изнуди пенал и директен црвен а со тоа и водство уз играч повеќе на терен, доволно направи, кај Барса пресуден момент кој влијаеше деструктивно врз нив беше повредата на Пујол, и со играч повеќе играа очајно во одбраната, додека пак кај Реал она убер деструктивното беше Албиол, човек кој у моментов на локалниот играч од Свирипичино му дава надеж дека може 1 ден да заигра за Реал, си вика, чим овој може, можам и ја.

nema sto mnogu da se komentira,pokazavme deka sme nekolku milioni svetlosni godini pred zadrid
sega ocekuvam na narednite 3 natprevari da gi ponizime

Со што бе Гочка, со 3453463 пасови !? Кажи ми, што е целта у фудбалот !? Да се даде гол или да се има повеќе пасови !? :)

ОМГ, сваќам како ти е после 5 порази, па сеа се радуваш на бод. Разликата е иста, титулата е наша. Во среда ќе видиме што ќе се случи, сепак е неутрален терен. :)

Иначе заслужено реми. И двата беа чисти пенали.
Тоа и јас сакам да ви го кажам,ќе се видиме во среда сепак е ФИНАЛЕ.

Remi iako trebase da bide pobeda :)

Ovoj natprevar ni navesti takticka borba na finaleto od kupot i duelot vo Championship League.

Pepe bese dobra solucija za destruktivec no ako go toleriraat sudiite ( a to go pravese zalizaniot).

Villa e nadvor od forma , se gledase deka ocajno saka da postigne gol za da go skrsi malerot no ne mu uspea.

Na ovoj natprevar se vide deka Puyol e nezamenliv, se nadevam ne dobi povreda so koja ke ja zavrsi sezonata. Za finaleto sepak ke go imame Mascherano :)

Titulata e zaverena Visca Barca:vozbud:

Титулата и со пораз беше на Барса.

Тоа од Реал не беше дефанзива туку поради претходното прегазување мораше вака да игра за да ги врати психички играчите на терен, со 10 играчи се вратија. Рака на срце и не играа толку лошо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom