Велес

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе. :))
Ама нели е така бе dude?
Ти си од времето на тој барок и колку и да сите жалиме дека непосредно бевме инволвирани во велешкиот подем на необичен дистопизам...сепак бевме.
И мило ќе ми биде да се огледам во некое велешко гимназијалче на форумов. Да го уловам целиот тој ентузијазам во неговите постови и после да го гледам како гори. Да испијам едно пиво и да му пишам у пп дека му честитам за почетокот на крајот на неговиот трол синдром и за бавното прелевање во човечноста.
Голема работа е да успееш да станеш човек.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ама нели е така бе dude?
Ти си од времето на тој барок и колку и да сите жалиме дека непосредно бевме инволвирани во велешкиот подем на необичен дистопизам...сепак бевме.
И мило ќе ми биде да се огледам во некое велешко гимназијалче на форумов. Да го уловам целиот тој ентузијазам во неговите постови и после да го гледам како гори. Да испијам едно пиво и да му пишам у пп дека му честитам за почетокот на крајот на неговиот трол синдром и за бавното прелевање во човечноста.
Голема работа е да успееш да станеш човек.
Touching,dude.
Аха,и откако ќе му пишеш во пп колку го цениш,целиот свет одеднаш е попрекрасно жолто место за живеење.
Немојте,добронамерен совет. Се додека форумов го сфаќате како забава е сосема во ред.
Визиите и ентузијазмот искористете го и извајајте го во нешто кое ќе ви ја оплемени личноста. Како дечкото кој прави портрети од шрафови,или женската која бруси црнки на моливи и од нив прави минијатурни ремек дела...вложете го времето во себе. А не во кајгана. Не сакате да бидете запаметени како следен Raziel, како Razorblade Kiss и не знам кој друг. Не везете воздушни гоблени како дечково и јас и многу други на времето. Можеби сум патетична,но еј,барок сум била сепак па можам да си дозволам :) Пијте пиво во друштво е послатко,без да ве интересира што му пишал тој на тој во таа и таа тема и колку јака реплика напишал.
Кој сфатил се спасил,кој не,и тој ќе сфати само ќе жали за пое*аното време.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Значи, стварно, доста бре со серењево од типот "пораснавме" и цртање на очигледни животни факти во тажнава фејсбук ера.
Ако постои степен на еволуција, тогаш постеволутивно се е забава, нели, па и горењето и честитањето.
Razr, постот ти е како приказната за типот кој погледнал со телескоп директно во сонцето и ослепел, па одел по земјата и држел предавања за тоа дека ако погледнете со телескоп директно во сонцето - ќе ослепете.
И ќе им попуваме на децата да на нивни 16 години не го прават истото што ти си го правела на твои 18. Или да научат да вајаат, па кој ги ебе ако кајгана ете им е прозорец за да си закачат некоја feelance поезија. "Деца, одма зимајте шрафови и бакарна жица, па правете фигури на Снежана и седумте заморчиња. Знаат искусните дада, бато и седумте јариња затоа што нашиот виртуелен скелет, еве веќе петта година гние на истиот тој форум по кој повраќаме."
Брука жива. Ја не попував на велешките деца како да ја мачкаат рибанката со маргарин, само кажав дека рано процутеле на форумов и на темава. За одма Мајки Терези и евтини душебрижници да се јават и да ги погалат по главичките. Штрумфастично.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Знам другарче,свесна сум за мојата патетика и брука погоре. :) Токму тоа и беше се што паметам од таа ера,една голема патетика. Не сум горда на тоа што учествувавме заедно. Но нели е подобро да се тргнат од видеоигрите и форумите и да почнат да живеат во реален свет? барем ти си стручњак за тие создадени светови.
Мене повеќе не ми треба репутацијата овде aко ми требала некогаш ,не ми требаат ни лажните пофалби од сите членчиња,воопшто не ме рецка ни ако ти или некој трет ми кажува дека сум брука или сум серела „непрописно“. Aко овoj мал придонес од KB е цената што треба да се плати за утре да не видам како ми се мотка некој baby Raziel подучен од велеРазиел во околинава,than my mission is accomplished. :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Цец...таман е, уживај.
:)

BorecFan

Солунски Атентатори
Член од
21 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
13
Нашите ракометари изгубија на гостувањето во куманово со 7 разлика.Иако на полувреме резултатски куманово не се одлепи многу од Борец но сепак преку целиот натпревар водеше куманово.Што да се каже за кумановската навивачка група 40 души кој едвај се слушаа во сала незнаеме поради кој причини се повеќе се намалува нивниот број.Да отидевме масовно како што и сакавме 3 автобуса ќе се чувствуваше нашиот Борец како да игра пред Велешката публика но добро е момци И ДА ИЗГУБИТЕ НЕ ВЕ ОСТАВАМЕ. Затоа ајде во Сабота сите во сала за силен Борец до титула http://www.facebook.com/event.php?eid=157302220997852&index=1
цел Велес на едно место
за Борец за Велес

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Каде е просторијата на Црвениот Крст ?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Пред рампата (кај Пазариште) едно 50 метри има скали со жолта ограда мислам дека беа. По нив и одма десно ќе видиш едно мало вратниче.
Незнам колку убаво ти објаснив, ама стварно им е набутана тоа просторијата.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
знаеш ли каде се наоѓа епархијата? сврти се со грб према неа и ќе видиш пред тебе тоа замак сервис за коли ....на твое лево има жолти скали и качи се по нив направи неколку чекори и ќе видиш од десна страна мала бела врата а над неа пишува ЦРВЕН КРСТ МАКЕДОНИЈА ОПШТИНСКИ ОДБОР ВЕЛЕС

М

Мартин`

Гостин
Велешани дај препорачајте добар заболекар/ка, не е битно дали се скапи или не само квалитетно да работат ..

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Велешани дај препорачајте добар заболекар/ка, не е битно дали се скапи или не само квалитетно да работат ..
Се префрлив летово кај заболекаров и сум премногу задоволен..и од услугата и све што ми стави пломби немам проблем до сега..(малце е поскапо) али да знаеш дека среден си "Стеф Дент" се вика ординацијава..се наоѓа спроти споменикот Панко Брашнаров во тие згради тука на први спрат!

Kajgana Shop

На врв Bottom