R
Razorblade Kiss
Гостин
Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе. )Now that just mean
Инаку ја како матурант нели идам у некоја прелазна фаза.
Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе. )Now that just mean
Инаку ја како матурант нели идам у некоја прелазна фаза.
Ама нели е така бе dude?Не. Сакаше да каже дека имало тролови,а останатите се...само луѓе. )
Touching,dude.Ама нели е така бе dude?
Ти си од времето на тој барок и колку и да сите жалиме дека непосредно бевме инволвирани во велешкиот подем на необичен дистопизам...сепак бевме.
И мило ќе ми биде да се огледам во некое велешко гимназијалче на форумов. Да го уловам целиот тој ентузијазам во неговите постови и после да го гледам како гори. Да испијам едно пиво и да му пишам у пп дека му честитам за почетокот на крајот на неговиот трол синдром и за бавното прелевање во човечноста.
Голема работа е да успееш да станеш човек.
Пред рампата (кај Пазариште) едно 50 метри има скали со жолта ограда мислам дека беа. По нив и одма десно ќе видиш едно мало вратниче.Каде е просторијата на Црвениот Крст ?
знаеш ли каде се наоѓа епархијата? сврти се со грб према неа и ќе видиш пред тебе тоа замак сервис за коли ....на твое лево има жолти скали и качи се по нив направи неколку чекори и ќе видиш од десна страна мала бела врата а над неа пишува ЦРВЕН КРСТ МАКЕДОНИЈА ОПШТИНСКИ ОДБОР ВЕЛЕСКаде е просторијата на Црвениот Крст ?
Се префрлив летово кај заболекаров и сум премногу задоволен..и од услугата и све што ми стави пломби немам проблем до сега..(малце е поскапо) али да знаеш дека среден си "Стеф Дент" се вика ординацијава..се наоѓа спроти споменикот Панко Брашнаров во тие згради тука на први спрат!Велешани дај препорачајте добар заболекар/ка, не е битно дали се скапи или не само квалитетно да работат ..