Нај елитни клубови во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата LadyCapulet
  • Време на започнување Време на започнување
Баце, знам локација кај македонска телевизија. Тука се собира елитата. Таму започнува журката и никогаш не се знае каде завршува! Не е за секој тоа, посебно не за нас што на илјадарче гледаме ко светиња.
Покрај џипот, илјдарчето, нафтените платформи... заборавивте дека бацето иде за туѓина во скоро време! Македонија е премногу тиња, како селото... покрај Виница :toe:

Се откажа од потрага малата. Сега нема да дознаеме кој е најелитен клуб. :(

Мислам дека прочита се што и требаше да прочита и сеа веќе нема да доаѓа на форумов (најверојатно поради топлото добредојде од сите кои не сакаат виничанки).

Мислам дека прочита се што и требаше да прочита и сеа веќе нема да доаѓа на форумов (најверојатно поради топлото добредојде од сите кои не сакаат виничанки).

„Топлото добредојде“ не зависеше од тоа дали е таа од Виница или од Струмица или од Пехчево, Кичево, Крива Паланка или од било каде, зависеше од нејзиното пување. А ние само истеравме асален сеир... колку - толку. ;)

Баце, знам локација кај македонска телевизија. Тука се собира елитата. Таму започнува журката и никогаш не се знае каде завршува! Не е за секој тоа, посебно не за нас што на илјадарче гледаме ко светиња.
Покрај џипот, илјдарчето, нафтените платформи... заборавивте дека бацето иде за туѓина во скоро време! Македонија е премногу тиња, како селото... покрај Виница :toe:
Мислам дека ова локација ја има одбрано па можеби ќе ни раскаже како поминала :pos2:

Девојче претходно ти ги споменале сите „елитни“ места у Скопјево.
Мој предлог е да идеш каде сакаш,само НЕ во Стара Чаршија.
п.с.Од кога Миднајт влегол во елитата? Јас пак мислев дека е собиралиште на неизбањати и неизживеани ропаци.

Девојче претходно ти ги споменале сите „елитни“ места у Скопјево.
Мој предлог е да идеш каде сакаш,само НЕ во Стара Чаршија.
п.с.Од кога Миднајт влегол во елитата? Јас пак мислев дека е собиралиште на неизбањати и неизживеани ропаци.

Леле ама ме навреди да знаеш само... ај ај. Инаку се бричам под мишка и ставам дезодоранс колку да знаеш... Расист ни една. :P~

Леле ама ме навреди да знаеш само... ај ај. Инаку се бричам под мишка и ставам дезодоранс колку да знаеш... Расист ни една. :P~

Од секое правило има исклучоци :)

Во најелитни клубови треба да влезе и дивата кафана у Жданец.

Скоро сите “корпоративни“ забави се случуваат таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom