Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
њама више кастро :cry::cry:
Е тоа е

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А латино пуштаат?девојко , Intermezzo е кафичот што го бараш . Се наоѓа во капиштец до ресторанот "Воденица" .. нема човек што иде со поефтина кола од 20.000 евра...![]()
А латино пуштаат?
Да го мочам овој наш џет-сет и нивните елитни клубови
па јас како што знам ниеден/на шемаџија/ка не оди во такви клубови поради музика![]()
Високи Штикли+ Црна чорапа+ минич + шминка и правец на бит пазар. Највискоа нога оди таму![]()
башка, глеам сите тропате по некое мислење, али зборот ми беше:
имам излавано еднаш во Скопје пред година време, со другарка ..кафичот беше срање, изгледот уште повеќе, а за пиењето така-така, сите пушат, а унутра мишка party ..имам шетано негде низ Македонијава наша, и има стварно добри места .. let's say диското у мојот град ( ClubEffect - Виница ) no.1 ..али сеа почнаа и они нешто бугарско да маат ..здравје, денеска ( 08.04.2011 ) ќе доаѓа Андреа ..на неа да одам? noo fucking way! а кој слуша таква музкика, бујрум! цени ефтини, стил - средно добар, журкиш - 100% нема да зажалите![]()
1. no problem im loadedМоментално нумеро уно по снобизам и демек хај стајл клиентела е Парадисо. Менаџирано од двете партнерки од Плејбојот пред некој месец во овој клуб ќе сретнете џет сетерски фаци и интелектуалци од типот на Шорти ака Панчо ака ДНК, манекенки, водители од естрадата, парламентарци итн... Цел ентериер е во бело.
1.Цени-скапи. Влез 150 ден. Тип на музика-рупци дупци.
2. Право на влез-врски,
3. поседување на Мерџо или БМВ,
4. јавна ВИП фаца,
5. роднинска врска со некоја од лезбосиве менаџерки.