Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Никола, за Робен збориш или...? Он денес не играше.

Баш тоа и ми беше поентата Фрос, дека не играше.

Боби[Мкд];4232648 напиша:
Robben answer: I can't hear you over the sound of how awesome and cool i am. :back:

За играта, да, најѕвер е, тука се согласуваме, ама во карактерот (што некогаш скапо не' чини) е fucking disaster.

Де бе па ти, нема за маж да го земаш па што си се запнал за карактерот :pos:

Битно Гомез имат супер карактер, затоа Никола го сака, карактерот е поважен од изгледот знајш?

anim_wedding.gif

:back:

Боби...:pos::pos::pos:
Ај те молам не ми го нервирај Никола и не збори така за Гомез со убавиот карактер :pos:
...И дечки, Христос воскресна!

Море ако ве фатам, убо знајте што сакав да кажам со муабетот.

Дечки ај една собиранка утре да глеаме фудбал заедно? Да ги хејтаме Манју заедно, и потајно за Шалке да навиваме? :pos: И со јајца да се кршиме. :pos:

Боби[Мкд];4235356 напиша:
Дечки ај една собиранка утре да глеаме фудбал заедно? Да ги хејтаме Манју заедно, и потајно за Шалке да навиваме? :pos: И со јајца да се кршиме. :pos:
Кој ќе организира бе?

Кој ќе организира бе?

Ја организирам бе.

Инаку утре во 20.00 пред Ајриш паб, можит ќе гледаме таму може и на друго место затоа во 8 сатот таму бидете.
Ја, Дарко и Фрос таму сме па ве чекаме.

Чисто да се видиме, некои ситници околу фан клубот да се договорат, со консензус се разбира. :pos:

И сите у плаво да сте облечени. ОК?

Коло и ти дојди да се договориме околу the wedding ceremony. :D

^ не сакам да провоцирам, но дали за шалке утре ќе се збирате ????

^ не сакам да провоцирам, но дали за шалке утре ќе се збирате ????

Не бе брат така иде зборот само, се зафркаваме за нешто. Инаку за фан клубот иаме собир, маици ова она. Плус и фудбал да гледаме заедно. Сакав да кажам, ич да не ве боли к**от вас.

Боби[Мкд];4235575 напиша:
Не бе брат така иде зборот само, се зафркаваме за нешто. Инаку за фан клубот иаме собир, маици ова она. Плус и фудбал да гледаме заедно. Сакав да кажам, ич да не ве боли к**от вас.

искрено и не ме боли ама ич :smir:
:salut:

Боби[Мкд];4235561 напиша:
Ја организирам бе.

Инаку утре во 20.00 пред Ајриш паб, можит ќе гледаме таму може и на друго место затоа во 8 сатот таму бидете.
Ја, Дарко и Фрос таму сме па ве чекаме.

Чисто да се видиме, некои ситници околу фан клубот да се договорат, со консензус се разбира. :pos:

И сите у плаво да сте облечени. ОК?

Коло и ти дојди да се договориме околу the wedding ceremony. :D
Да а? Таму да ги чекаме а? Оооооо, ми недостига Демикелис :nesvest:
А кој е Коло инаку?

Прилеп сум цела недела на одмор. Немојте важни одлуки без мене да сте донеле. :pos:

Боље, кој те трпеше за манчестер ќе навиваш само ти. :pos:

--- надополнето ---

Neuer is no longer a member of Ultras Gelsenkrichen.

http://ultras-ge.de/blauerbrief/BB_10_11_Kaiserslautern.pdf

Шикерија треба да се среќни сеа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom