Хитлер

• Креатор на темата Креатор на темата натуш
  • Време на започнување Време на започнување
Вицеви со Хитлер

Кажете некои вицеви со Хитлер,еве неколку од мене:

Му се фали на браќата еден ѓуптин:
-Ко не нареди чика Хитлер сите 20 души, зема со то чекано мава првио - паѓа, мава вторио - паѓа, ги мава другите сите паѓаат.
-Ме мава пене, не паѓам!
-Ме мава уште еднаш не паѓам!
-Леле ко ми падна едно незгоднооо...
.................................................
Си седи Хитлер на врв на некоја зграда во концентрационен логор а пред него евреи наредени.
На првиот му вика направи вака -|-, и го бутка. На другиот му вика направи вака _| и него го бутка.
Поминува некоe војниче и го прашува што прави. Еве играм тетрис, му одговара Хитлер.
...............................................
Влегува Евреин кај Хитлер и го прашува: Каде е бато?
-А Хитлер му вика:Оди во WC вториот сапун лево.

Иде човек на гатач и таа му вика.
-Вие ќе уништите милиони животи.Човеков разочаран накај дома си иде и глеа дете се дави.
И си вика ај ако уништам милиони дај барем да спасам еден.Се фрла го фаќа детево го дава на мајката и таа
-Хитлерче заблагодари му се на човекот.

В час еврејска учителка пита:
- От какво е умрјал Хитлер?
И Данид отговарја:
- Като си е видјал сметката за газта госпожо!

Oди Хитлер така среќен шета низ Аушвиц и одеднаш му паѓа пепел на десното рамои вика :
- Марш бе човече!

Отишол Хитлер во логор,ги построил Евреите и почнал да ги убива еден по еден.Му дошол редот на едно девојче и ова го моли:- Те молам,не ме убивај,остави ме да поживеам уште малку!
Хитлер го погледал,се подзамислил и му вели:-Важи,ајде оди на крајот од редот!

Влегува Евреин кај Хитлер и го прашува: Каде е бато?
-А Хитлер му одговара:Оди во WC вториот сапун лево.

Оди Влах да Купуе кола и вика:
Oваа кола колку пари ви е?-10000€,колку троши 10 на 100..Скупо брат скупо!
Оваа др.кола колку пари е ?-5000€,колку троши 5 на 100...Скупо брат скупо!
Оваа фичово колку пари е?-3000€,колку троши една лажичка.Супена или Кафена!
:vozbud::pos2:

Se sheta Hitler niz Aushvic i gleda edno dete. I mu vika, mali kolku godini si?
-Pa, 9 cicko Hitler, ama utre ke polnam 10!
-I Hitler: Ke vidime, ke vidime....

U logoru napravili novu komoru za masovno spaljivanje ljudi, pa je otvoriše na dan dolaska hitlera u posjet. Tako strpaše u komoru 100 Jevreja i Hasota. Hitler se lepo smijesti i čeka na rezultat. U komori se zapali i sve što je ostalo je brdo pepela, kad se odjednom iz pepela digne Haso crn ko noć. Inženjeri ga izvade iz komore i nikako da skontaju kako je to moguće, pa ga upitaju. Haso izvadi bočicu braun boje i kaže:
- "Coperton, da pocrniš a ne izgoriš."

Ајде бе пишете некои вицеви со Хитлер

Ги собрал Хитлер Евреите од еден логор и им вика: Вечер да дојдете сите на журка, DJ Fritz ќе пушта плочи!
Еден од Евреите прашал: А какви плочи?
Хитлер одговорил: Бетонски!

Иде после некој ден Хитлер у друг логор и ги собира Евреите: Вечер ќе има свирка, да дојдете сите!
Овие го прашале: А кој ќе свири?
Хитлер: Ханс митралезецот!

- Što je to malo crveno i stalno govori: "Haj hitler!"

- Buba švaba.

Во еден контрационен логор Хитлер организирал мини олимписки игри. Една од игрите била скок во далечина. Војниците ископале една дупка долга 6 метри и ја наполниле со сулфурна киселина. Хитлер на Евреите им рекол: Кој ќе ја прерипа слободен е. И така 500 најхрабри Евреи и се задале на дупката. Еден по еден сите паѓале у киселината. И кога веќе сите мислеле дека никој нема да ја рипне 346 Евреин ја рипнал. Сите се радувале. Бар еден од нив жив и здрав ќе си оди дома. Хитлер дошол до него го извадил пиштолот и го застрелал у чело велејки : Престап.

Се натпреваруваат Хитлер, Черчил и Сталин кој подалеку ќе шутни еврејска глава. Шутка Черчил 100 метри си оди радосен, шутка Сталин 50 метри и доаѓа Хитлер шутира и лета главата 1 километар. И одма идат новинарите го прашуваат Вас ист дас Хитлер. И Хитлер радосно ја крева ногата и одговара: Дас ист Адидас :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom