Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ne znam ti teteksfan kako mozes da spomnes SVERCERI ?

Neli se tie koi koga saka vi dojdea vo tetovo , vi zedoa transparenti , vi palea , neli se tie ?

a da en zboruvame za Ballistite , znaete i sami so se slucuva koga igrate so nas :D
Како да незнаем, свака утакмица час по навиање. И уште не научивте. :)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ne znam ti teteksfan kako mozes da spomnes SVERCERI ?

Neli se tie koi koga saka vi dojdea vo tetovo , vi zedoa transparenti , vi palea , neli se tie ?

a da en zboruvame za Ballistite , znaete i sami so se slucuva koga igrate so nas :D
Абе тогаш кога го зедаја беја мн подруги работете,јас бев присутен и јадев пендрек од џандар(кој нормално беја сите албанци и место да ги допрат тие 100 волои над 25 го,они нас не тепаја)а тогаш имав 15год тогаш а другите 10,15 деца беја или моја возраст или помали...таке да тоа не го рачунам како изгубен транспарент..туку го рачунам како пичкасрски потек!а вие Балисти доста се силите...сабота 14 часот Буба мара па дојдите слободно ако сте толку јаки,а не овде се чаламите сме спиеле на стадион ова она...ако сакате тепачка знаете каде може да не најдете! и слободно нека продолжи оваа дискусија,само нека се продолжи со факти и без вреѓање

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Како да незнаем, свака утакмица час по навиање. И уште не научивте. :)
ne se cudam so toa deka imas 8,874 mislenja :D

Znaes zosto , znaev deka ke pises vaka , samo da zamaras nisto drugo ..

kolku transparenti vie ste izgubile be mocko edno , koga igrate so nas kako gostinska ekipa i tifo grupa se cuvstvuvate be .

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Абе тогаш кога го зедаја беја мн подруги работете,јас бев присутен и јадев пендрек од џандар(кој нормално беја сите албанци и место да ги допрат тие 100 волои над 25 го,они нас не тепаја)а тогаш имав 15год тогаш а другите 10,15 деца беја или моја возраст или помали...таке да тоа не го рачунам како изгубен транспарент..туку го рачунам како пичкасрски потек!а вие Балисти доста се силите...сабота 14 часот Буба мара па дојдите слободно ако сте толку јаки,а не овде се чаламите сме спиеле на стадион ова она...ако сакате тепачка знаете каде може да не најдете! и слободно нека продолжи оваа дискусија,само нека се продолжи со факти и без вреѓање
Zdravo :D kako si dobro , so sakas da pies ?

More ti si najdel da zboruvas za tepachka , abe ve znaeme nema potreba da ti gi povtoruvam istite muabeti ..

posledniot natprevar sakavme da se tepame so vas , ama normalno CELATA ARMIJA bese so vas i ti mi kazuvas mene pickarski potek more mocko edno ..

ajde bakjlada , ajde koreografija so solzavci , ajde transparenti mamo da napraime oti sverceri ni zedoa , ajde celiot sampionat 2 gostuvanja vo SKOPJE so 80 dusi , a na domasen teren samo so Shkendija 300 dusi obleceni kao JPK TETOVO .. , ajde 40 dusi so Horizont , ajde deca 12-16 godini ajde..

MRS!

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
ne se cudam so toa deka imas 8,874 mislenja :D

Znaes zosto , znaev deka ke pises vaka , samo da zamaras nisto drugo ..

kolku transparenti vie ste izgubile be mocko edno , koga igrate so nas kako gostinska ekipa i tifo grupa se cuvstvuvate be .
ПОЈЌЕ ОД ВАС СЕ СЛУШАМЕ
ПОДОБРО ОД ВАС НАВИВАМЕ
ПОДОБРО ОД ВАС ИЗГЛЕДАМЕ
НИЕ СМЕ ВИ ИДОЛИ

поздрав

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Најлони бе, си слушнал за поимот кореографија? или само У У А А ШЧЕНДИЈА?
aiii mnogu dobra koreografija so najloni :pos2: , se sekavam na toj natprevar mnogu slabi bevte so samo eden transparent mislam bese 22 godini vojvodi taka nesto , slabo so pirotehnika :D

za poimot koreografija dali sum slusnal hahah :D

sakam da ti stavam tuka nad 100 sliki so koreografi na BALLISTI ? a?

ti ke mi kazes za koreografi ..

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
ЕЈ ВЕ САКАМ ај да продолжиме со паметна дискусија Ок :back:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
aiii mnogu dobra koreografija so najloni :pos2: , se sekavam na toj natprevar mnogu slabi bevte so samo eden transparent mislam bese 22 godini vojvodi taka nesto , slabo so pirotehnika :D

za poimot koreografija dali sum slusnal hahah :D

sakam da ti stavam tuka nad 100 sliki so koreografi na BALLISTI ? a?

ti ke mi kazes za koreografi ..
Ииии видиго вика слаби смо биле, па слаби не слаби песна научивте од нас алоо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom