Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Факт е дека Тетекс не е тој тим што беше лани.

Тоа што викаш ако биде на полувреме 2-0...тоа е друга работа,за тоа ќе се дознае после натпреварот.Ама пред натпреварот нема да се понудат пари.И не верувам дека можете да имате разлика од 2 гола само по првото полувреме :) .

Овој натпревар не е како најголем дел од натпревариве на Македонската Лига,овде се работи за гордост,ова е нешто повеќе од обичен натпревар...ова го знаеме и двете страни.

Јас како чкембар ќе навивам за македонците т.е. Тетекс и се надевам на победа на Тетекс како и на интересно дерби како на теренот така и на трибини :) :oeoeoe:

Јас како чкембар ќе навивам за македонците т.е. Тетекс и се надевам на победа на Тетекс како и на интересно дерби како на теренот така и на трибини :) :oeoeoe:

pa Shkendija ne e makedonska ekipa ? :P :P :P

Ај нека се затвара темата нема смисла ова веќе МОДЕРАТОРИ ГЛЕДАТЕ ЛИ КАКВИ цитирања има од типот на пак????:jaj:

Какво црно алиби бараме? па вие не немате победено 18 год и од вас некој ќе бара алиби за пораз...и тоа пред утакмица...за мене е доволно играчите од Тетекс да играат од срце и да се борат за секоја топка па ако загубат 1-0,2-0 ништо страшно идеме понатаму :) aма ако загуба заш си зеле по 200 евра е тогаш стварно нека се чистат сите до еден,почнувајќи од управата,тренерите па се до играчите.

Ај нека се затвара темата нема смисла ова веќе МОДЕРАТОРИ ГЛЕДАТЕ ЛИ КАКВИ цитирања има од типот на пак????:jaj:

Нешто не ти јасно?? Што подразбирате вие под тоа ДА НЕ СЕ УСЕРУЕ ТЕМАВА?!?! Ја под тоа мислим, да нема провокацие и пцуење. А тоа што прашав ја тебе ич да не те боли. Ајде ако не ти се чита замини, пиши си у темата за Шљога, или не постои?

пиши си у темата за Шљога, или не постои?
ОВА НЕ Е ПРОВОКАЦИЈА ???? Бегај не можам со такви како тебе да дискутирам не сум на твоето НИСКО ниво ај :uvo:

^ Све што сакав да кажем е дека нема потреба да се праеш паметен овде, ја убоо прашав незнам ти што се мешаш (ама заради твојот коментар морав да пишем и некој други работе).
Ама океј сфаќам дека шверцери са нова навиачка група на шкендија, па да посолиш памет малку овде.

^ Све што сакав да кажем е дека нема потреба да се праеш паметен овде, ја убоо прашав незнам ти што се мешаш (ама заради твојот коментар морав да пишем и некој други работе).
Ама океј сфаќам дека шверцери са нова навиачка група на шкендија, па да посолиш памет малку овде.

aa Svercerite se tie koj vi dojdoa vo tetovo vi zedoa transprarent i vi go palea vo stadionot , vo 2 liga ..

nesto novo :P

Ajde da se potsetime na posledniot natprevar teteks-SHKENDIJA

190780_197029833670850_100000915035061_522182_5917840_n.jpg

САКАМ ТЕ :back:
форза Шкендија ке ве декласираме :smir:

Според мене треба да се срама со тоа, не да се удираа у груди. Ама ако нивно си е.

Чим сте запнале толку со нив, еве и до нив еден поздрав.

И КРАЈ на муабетов, да не отиде у канта за џабе. Продужите со “нормална“ дискусија.

Ne znam ti teteksfan kako mozes da spomnes SVERCERI ?

Neli se tie koi koga saka vi dojdea vo tetovo , vi zedoa transparenti , vi palea , neli se tie ?

a da en zboruvame za Ballistite , znaete i sami so se slucuva koga igrate so nas :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom