Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе да се пофалам, денеска бев на конференција со Евро-Амбасадорот, неговата Екселенција Ерван Фуере. Имав многу прашања да му поставам, но за жал немаше време :(.
Инаку во неговата споредба со Ирска и Македонија, спомна дека за Ирска да влезе во ЕУ, требала да се откаже од некои работи. Мислам дека индиректно Фуере рече дека и Македонија треба да се откаже од името. Што докажува дека Фуере е само уште еден европски лицемер.

Абе тамн собиранка.....туку ова законов против пушење да го укинат кафе не може чоек раат да се напие....ццц ммето.:toe:

Вака ко шо глеам 10тина души сме.
Резервирајте у официрски :vozbud:

охоо собиранка се спрема...ајмо ајмо...само да ми одговара времето...денот не е битен ама времето битно е :helou:

охоо собиранка се спрема...ајмо ајмо...само да ми одговара времето...денот не е битен ама времето битно е :helou:

цццц...џабе овоа кампањите:pos2:

ОД ТЕБЕ ЗАВИСИ:vozbud::vozbud:

%7BB6452FF3-B0AB-4053-ADDE-BCE08E076BE2%7D_reklami-2.jpg

не зависи од мене,зависи од тоа кога ќе завршам со работа

не зависи од мене,зависи од тоа кога ќе завршам со работа
До колку си, и ако одиш на смени која смена си Четврток?-И дај не дупете со Официрски, слабо стојам со кеш:pos2:
Наредниот собир (не овој, наредниот) можеме да го напраиме на отворена бавЧа, па да можат и љубителите на кафецигара на раат да го онадат кафето :)

До колку си, и ако одиш на смени која смена си Четврток?-И дај не дупете со Официрски, слабо стојам со кеш:pos2:
Наредниот собир (не овој, наредниот) можеме да го напраиме на отворена бавЧа, па да можат и љубителите на кафецигара на раат да го онадат кафето :)
не сум на смени,а си идам дома кога ќе завршам...обично најкасно до 2 сум дома,можеби и порано.

1.Ајсбој
2.Дарк х'рт
3.Уплаф
4. Инфектед
5. Дарлинг
6.Ла лока
7.Блекаут
8.Хебочик
9. Илија велес

Немој да ме прекрстуваш, и како воа ме пишуваш без да ми кажеш ц ц ц ц, отсекогаш си сакала секретарка да ми бидеш:pos2:
четврток вечер може:pipi:
ама ако се стопи снегов, додека не се стопи ништо не ме вади од дома

Немој да ме прекрстуваш, и како воа ме пишуваш без да ми кажеш ц ц ц ц, отсекогаш си сакала секретарка да ми бидеш:pos2:
четврток вечер може:pipi:
ама ако се стопи снегов, додека не се стопи ништо не ме вади од дома

Леле бе секретаркааа??? Ма немој, знаеш како е договорот :)
Туку четврток и мене ми одговара...

ај бе кажете време само глејте да биде пред 4 некаде :(

А кај се другиве што се пишаа да прокоментираат?
Мене секако ми одговара ( и пред 4)...Ако не се собереме многу, и во мал број да бидеме нема веза...Ако се збираме сите да се собереме тоа ќе биде никогаш. Ако се собереме во четврток 10/10 запишани, би било премија :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom