Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Дарлинг кажа и за мене....нема шанси пред 4.....пред 4 може преку викенд....а во четврток после 7:)

Jas bi sakal da se zapoznaam so darkhart, mi lici na mnogu druzeljubivo devojce i dosta pametno. Ic ne se mesa vo tugji zivoti i ima personalen zivot za razlika od drugi so dremat na forum 24/7 i ogovaraat velesancinja koi vo realniot zivot najverojatno im budat zavist na forumdziskiot trol. :smir:

Jas bi sakal da se zapoznaam so darkhart, mi lici na mnogu druzeljubivo devojce i dosta pametno. Ic ne se mesa vo tugji zivoti i ima personalen zivot za razlika od drugi so dremat na forum 24/7 i ogovaraat velesancinja koi vo realniot zivot najverojatno im budat zavist na forumdziskiot trol. :smir:

А ти си од Велес???
Епа бујрум на дружење кога ке бидне договорот... :)

Фала на убавите зборови треп:pipi:

Значи за утре не бидува работава плус и воа времиштево е катастрофа...
Може ли во недела мислам дека тоа е ден кога сите се слободни...???

abe ili visite tuka ili na FB

gresam li:vozbud:

Значи за утре не бидува работава плус и воа времиштево е катастрофа...
Може ли во недела мислам дека тоа е ден кога сите се слободни...???
Мене ми одговара било кој ден само да е некаде од кај 2. После 4 неможам.:toe:

Дали сте запознаени со таканаречената Секта во градов?? Во Бугарската амбасада мислам дека им е собирот? перат мозок таму?знае некој нешто?

Поврзана е сектата со религија?Протестанска,м?

Ај бе да договориме време, место кај ќе се чекаме, кај ќе се оди и кој ќе идат -.-
Јас идам дефинитивно. И пред и после 4 да е не ми претставува проблем веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom