Прашање до девојките: Какви знаци му испраќате на момчето кое ви се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сте интересени,штом се постави тема:Прашање до девојките - веднаш жените во вас проработуваат :)
Не праќам знаци,јас му се пуштам ако ми се допаѓа.

Додека некоја не ми покаже некоја цицка јас не прифаќам, не приметувам и не признавам никаков знак од женска.

Ете така.

Додека некоја не ми покаже некоја цицка јас не прифаќам, не приметувам и не признавам никаков знак од женска.

Ете така.

Паметно... паметно или додека во најмала рака не ти побара кондом. Јас и тоа би го сфатил како знак. ;)

Паметно... паметно или додека во најмала рака не ти побара кондом. Јас и тоа би го сфатил како знак. ;)
Јас сакам искрени и директни девојки, да се разбереме.
Не дека мразам глума, но кога веќе се глуми лудило нека глуми некоја стварно луда.

ако нема знак на одобрување и допаѓање-како понатаму?

Са слагам, у тачно си. ;)
Па како да не се слагаш...

Мрднала со левиот бут, се искашлала три пати без да стави дланка на усна, била свртена према исток, носела ваква облека, имало онакво движење на телото бади ленгвиџ, мисрисала на лаванда, користела цитати од Буковски која ги рецитирала со одредена доза на сексапил, сладоледод го ближела по спирална траекторија на движење со левата половина од долниот дел на јазикот...

Прирачник ис ниидет.

Многу комплицираат.

Па како да не се слагаш...

Мрднала со левиот бут, се искашлала три пати без да стави дланка на усна, била свртена према исток, носела ваква облека, имало онакво движење на телото бади ленгвиџ, мисрисала на лаванда, користела цитати од Буковски која ги рецитирала со одредена доза на сексапил, сладоледод го ближела по спирална траекторија на движење со левата половина од долниот дел на јазикот...

Прирачник ис ниидет.

Многу комплицираат.

Абе остај жени. И после као ете му пратив ишарет, он е глуп не ме примети, не му давам втора шанса. Јас да сум на местото на цура јака некоја, згодна, со облини и се на место, кога би се зграбчил и би си рекол, фраеру ми се свиѓаш да си ебеш пиперот, кај ти е колата, да видиме дали ќе биде врска од нас.
А не ќе се куропецаме, намигна не намигна, помина не помина, оти не ме забележува... види го сељак се прави фраер.

Аман бре, темава како прашање до девојките, повеќе машки постови сте изнаредиле. :pos:

он-директноста се цени секогаш, ама со вртењето на очињата и добро погоден момент за поглед од агол може да помогне во ситуација и да се добие чувство на заинтересираност. :)

Абе остај жени. И после као ете му пратив ишарет, он е глуп не ме примети, не му давам втора шанса. Јас да сум на местото на цура јака некоја, згодна, со облини и се на место, кога би се зграбчил и би си рекол, фраеру ми се свиѓаш да си ебеш пиперот, кај ти е колата, да видиме дали ќе биде врска од нас.
А не ќе се куропецаме, намигна не намигна, помина не помина, оти не ме забележува... види го сељак се прави фраер.

Да, да цицкеста плавушо, времето е кратко мора да одиме понатаму, во спалната за да оставиме нешто во аманет за идните поколенија - така би и рекол ако ми го каже ова.

--- надополнето ---

Аман бре, темава како прашање до девојките, повеќе машки постови сте изнаредиле. :pos:

Па ги нема живи ебаго !
Или можеби ни даваат некои знаци...

Тоа шо поише машки одговарааме на темава значи дека и жените често сами немаат појм какви знаци испраќаат :baeh:

Какви знаци, какви бакрачи... Доволен е само еден поглед и треба да ти биде јасно.
Знам дека има момци на кои девојката може и димни сигнали да му праќа, но тој нема да разбере, се додека не го лајкне на ФБ. Тоа е денешниот флерт и сигнал.

Jas licno, koga nekoj mi se svigja, direktno go gledam vo oci, vnimatelno slusam shto zboruva i gledam nekako da se vmesam i jas vo muabetot (ako ne sme sami neli). Aaaa plus obicno sekogash naogjam pricina da go dopram za raka ili sl :) A ako epten mi se svigja, naogjam sekogash pricina da sum tamu kaj shto e on :D

Зависи и од возраста..што повозрасна , тоа потешки знаци..но жената е пресложено суштество и секоја користи слични но различни знаци.
На 10-15 години ми беа погледот,насмевката и држењето со рака„другарски“
15-25 треперењето пред него.Да се смееш на неговите шеги..итн..емотивен разговор...
понатаму ке видиме :)

Ете така.
Значи браос.....сигурно си е сигурно....Барај повеќе,откај знаеш и така можи корпа да добиеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom