- Член од
- 10 октомври 2008
- Мислења
- 1.107
- Поени од реакции
- 51
Не знам каде било..чисто од што ми кажувал татко ми. Добро кои се овие погоре што го бранат тепачиштево?За тоа кај потокот зборуваш? :шмизл:
Не знам каде било..чисто од што ми кажувал татко ми. Добро кои се овие погоре што го бранат тепачиштево?За тоа кај потокот зборуваш? :шмизл:
Да не бил во волците????Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти
Не НЕ...пописот си кажа. Шизофренија во најлош облик и штетни се за околината и ЗА СЕБЕ...значи третман како васета..^ Каква болештина?
Бугарлукот колку што знам во нашава државичка не се третира како болест
Дадов јас предлог, одзимање на државјанство и право на имот, па нека се слика после кај чичо Каракачанов или у пизду материну, може да бира...
шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ...![]()
Точно е...затоа велам игнор-остајте го на раат,а на јавен собир мора МВР...пола од нив нека бидат ДБК,нека ги бележат пациентите и понатаму....Дај бе стварно доста му ги дигате акциите. Нека става бисти од кого сака ако сака и од него нека лупне една. Он тоа сака да постигне да дигне фама околу ова и некој ан крај да оди и да му ја мавне бистата.
најверојатно некој играл фарма на фејсбук и го пуштил да шетаКој си изгубил КОЊ нека оди да си го најде се шета околу Авона :pos2::pos2::pos2:
последното нешто шо фалеше да го видам во велесов :pos2::pos2::pos2:
alow walk :pos2:абе ропаци шо стана со собиранкана,кој ќе оди од Велес да знаеме да се организираме заедно да одиме сите...ви ебам
најверојатно некој играл фарма на фејсбук и го пуштил да шета:pos2::pos2:
Ја,заедно со даркхарт едно 80% одиме а други незнам...Мене ми завршија испитите вчера, и со намера сум викендов да одам за Скопје. Ако одам за Скопје сигурно тоа ќе биде во петок па ќе можеме да се најдеме таму на железничка или па пред Midnight. Ајде кажувајте. Инфициран ти ќе одиш ли?