Велес

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
За тоа кај потокот зборуваш? :шмизл:
Не знам каде било..чисто од што ми кажувал татко ми. Добро кои се овие погоре што го бранат тепачиштево?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ај бе баталете го не му го прајте ќејфот на бугарот....он затоа и ја стаи бистата за провокација,за некој да се истрча и да напраи беља за после Парванов да се јави од бугарија и да пројаде гомна!

п.с ако му маваме игнор многу повише ќе го понижиме...ако ништо друго барем нема да му успее шпиунското подбуцнување у овој град!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Дај бе стварно доста му ги дигате акциите. Нека става бисти од кого сака ако сака и од него нека лупне една. Он тоа сака да постигне да дигне фама околу ова и некој ан крај да оди и да му ја мавне бистата.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нека си прави Мапет Шоу. Може и да ги злоставува за своите ниски страсти.

S

smart ass

Гостин
Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти
Да не бил во волците????

Или шајарат матхал??

Има тепано и ДЕТЕ 17 години оти одеше со ќерка му...најсилен маж е жити се.

Плус тепаше "мажишта" оти му должеа он лихвар беше тоа цел велес го знае а гросе кеш доби од татарите

Така ќе крши коски....абе ако има испопикано луѓе во секој сектор по ова велесов....

Ако него му ги скрши коските тогаш.....ако не нешто друго..

^ Каква болештина?
Бугарлукот колку што знам во нашава државичка не се третира како болест :)

Дадов јас предлог, одзимање на државјанство и право на имот, па нека се слика после кај чичо Каракачанов или у пизду материну, може да бира...
Не НЕ...пописот си кажа. Шизофренија во најлош облик и штетни се за околината и ЗА СЕБЕ...значи третман како васета..

шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ... :tapp:

Тие што го величат се во рана фаза...има надеж...:toe:

Дај бе стварно доста му ги дигате акциите. Нека става бисти од кого сака ако сака и од него нека лупне една. Он тоа сака да постигне да дигне фама околу ова и некој ан крај да оди и да му ја мавне бистата.
Точно е...затоа велам игнор-остајте го на раат,а на јавен собир мора МВР...пола од нив нека бидат ДБК,нека ги бележат пациентите и понатаму....

со енемис оф а стејт се знае што се прави.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Кој си изгубил КОЊ нека оди да си го најде се шета околу Авона :pos2::pos2::pos2:
последното нешто шо фалеше да го видам во велесов :pos2::pos2::pos2:

I

InF3cTeD

Гостин
абе ропаци шо стана со собиранкана,кој ќе оди од Велес да знаеме да се организираме заедно да одиме сите...ви ебам

Кој си изгубил КОЊ нека оди да си го најде се шета околу Авона :pos2::pos2::pos2:
последното нешто шо фалеше да го видам во велесов :pos2::pos2::pos2:
најверојатно некој играл фарма на фејсбук и го пуштил да шета :vozbud::pos2::pos2:

Д

ДаркхарТ

Гостин
абе ропаци шо стана со собиранкана,кој ќе оди од Велес да знаеме да се организираме заедно да одиме сите...ви ебам

најверојатно некој играл фарма на фејсбук и го пуштил да шета :vozbud::pos2::pos2:
alow walk :pos2:
а кој ќе го најде нека објави па некој да се смилува и да си го посвои

S

smart ass

Гостин
Лелее замислете КОЊ кај авона ахахаха...:vozbud:

Туку одиме ли на собиранка...да знам унапред???:zlo::zlo:

Имаме ли неколку...или ќе кукаат иам испит иам главоболка,ќе бидам на 7-мо небо..фудбал ќе има женска ми не ме пушта..касно е?!?!?! па не ми одговара ...бла бла:costumed2:costumed2:costumed2

Член од
7 декември 2009
Мислења
207
Поени од реакции
12
Makedonska logika.Tie Bugari ne se Bugari :smir:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Мене ми завршија испитите вчера, и со намера сум викендов да одам за Скопје. Ако одам за Скопје сигурно тоа ќе биде во петок па ќе можеме да се најдеме таму на железничка или па пред Midnight. Ајде кажувајте. Инфициран ти ќе одиш ли?

I

InF3cTeD

Гостин
Мене ми завршија испитите вчера, и со намера сум викендов да одам за Скопје. Ако одам за Скопје сигурно тоа ќе биде во петок па ќе можеме да се најдеме таму на железничка или па пред Midnight. Ајде кажувајте. Инфициран ти ќе одиш ли?
Ја,заедно со даркхарт едно 80% одиме а други незнам...

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јас најверојатно. Таман пензиите ќе ги дадат па ќе се опарам :pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Јас одам ама најверојатно ке одам петок...а ако одам сабота прво имам работа неш па после се наоѓаме..мислам дека би било добро таму да се најдеме оти вака нема да бидне ниш од договарање...

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јас сум крајно револтирана од проблемот со кучињата скитници низ град. Незнам дали некој ќе се најде да превземе нешто во врска со тоа. Ама стварно е неподносливо да одиш по улица и нозе да ти се тресат од страв. Само слушам лаежи од некаде и во секој момент очекувам да ме нападне некое. Неможе да излезеш сам по улица,до тој степен стасав да ме испраќа тато кога излегувам навечер. Градов ни е преполн од нив и незнаеш од каде можат да излезат.

Kajgana Shop

На врв Bottom