Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Салата колку штознам се вика Гемиџии, пред некој месец и го ставија името. А инаку чув дека претходно сакале да бидат скопјани домаќини, па после охриѓани, ама во Велес понудиле подобри услови, па затоа ќе било кај нас. :vozbud:Се надевам нема да има некои високи влезници, да можат сите да отидат.
Од неофицијални извори дознав дека влезниците ќе биле 1200 денара за 3 натпревари мислам...незнам колку е точно,ама ако е толку цената еден нема да видат во салата,и ја незнам од кај идејата баш во Велес да се организира тоа..ама ај

Од неофицијални извори дознав дека влезниците ќе биле 1200 денара за 3 натпревари мислам...незнам колку е точно,ама ако е толку цената еден нема да видат во салата,и ја незнам од кај идејата баш во Велес да се организира тоа..ама ај
Ааааааа можда и ќе им дадам толку пари јас. 1200 денари за Федерер vs Надал нема да дадам, не па за нашиве против којзнае кого шо ќе играат.

пешти е последен вир, од двете страни со карпи што е, 4 вир е браната а 3 вир е карпата кај што се мине реката. ако препознава нешто од описов нека го пронајде вирот :D

Изгледа тој трет вир ќе да е, една карпа од страна висока едно три четири метри.

Салата колку штознам се вика Гемиџии, пред некој месец и го ставија името. А инаку чув дека претходно сакале да бидат скопјани домаќини, па после охриѓани, ама во Велес понудиле подобри услови, па затоа ќе било кај нас. :vozbud:Се надевам нема да има некои високи влезници, да можат сите да отидат.
Не дај боже да заврне тогаш. Ќе лизгаат тенисерите после.

Не дај боже да заврне тогаш. Ќе лизгаат тенисерите после.
Не се зборува за салата Блаже Конески туку за салата Гемиџии Велес...во Блаже капе кога врне а во другата сала НЕ!!колку време немаш влезено во салата???

Додека сме кај спортот...што се случува со женската одбојка и фудбал?Мислам дека прочитав некаде дека имаат спонзори и добро им оди,како им е сега?

Додека сме кај спортот...што се случува со женската одбојка и фудбал?Мислам дека прочитав некаде дека имаат спонзори и добро им оди,како им е сега?

Супер им е, одбојкарките имаат спонзор шо им плаќа добро, тренерки им обезбеди патики , тоа на првата екипа, знам дури и лани дел од одбојкарките шо се пополнички беа да им препишат диета од него се платено. Мислам дека спонзорот беше некој Германец не сум баш сигурна.
А фудбалов го држи Снупи. Он спонзорира се. И женски фудбал и машки...

Во Велес сум бил неколку пати посебно навечер па може да се каже дека има добар живот ама Скопје си е Скопје :)

(no offense) :)

Во Велес убав ноќен живот:shok::icon_eek:
Да не си го згрешил градот. Ај убаво провери у тефтерчето за Велес ли станува збор???

Во Велес убав ноќен живот:shok::icon_eek:
Да не си го згрешил градот. Ај убаво провери у тефтерчето за Велес ли станува збор???

Ај не се возбудувај.
Реков добар ноќен живот.
А под тоа сигурно не се подразбира дека е Скопје!

глеам Велешаниве сами си се мрзат, ретка појава...

за деновиве у план ми е да тркнам до Струмица и Прилеп ради карневалите, Велес веројатно другиот викенд :tv:

А фудбалов го држи Снупи. Он спонзорира се. И женски фудбал и машки...

Се откажа од спонзорство на Борец, му бараа да плати голема заостаната сума за струја,вода и слични долгови што датираат уште пред тој да дојде како спонзор.

Ај не се возбудувај.
Реков добар ноќен живот.
А под тоа сигурно не се подразбира дека е Скопје!

Не се возбудив се заебавав само:smir:

за деновиве у план ми е да тркнам до Струмица и Прилеп ради карневалите, Велес веројатно другиот викенд :tv:

Не бе, грешка си, не си го мразиме градот туку ноќниот живот, што го нема.
Иначе и ја одам на карневалот у Струмица, а за у Велес ако немаш водич и добро друштво слободно кажи тука сме:smir:

:pos2::pos2:Не грешка си не се мразиме ние самите, си го мразиме само ноќниот живот кој НЕ ПОСТОИ:nesvest:

Не се зборува за салата Блаже Конески туку за салата Гемиџии Велес...во Блаже капе кога врне а во другата сала НЕ!!колку време немаш влезено во салата???

И во 25 мај капе..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom