Како што знаете, ние сме патриоти

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Какви бркој имат овај најлево

M

Mussolini

Гостин
Новинарка требало да напишеш дека видеото е високо токсично и дека не се препорачува за лица под 18 год може да им го испржи мозокот со што постои висок ризик да после видеото почнат да се однесуваат како идиоти и да не знаат кај им е (_,_)... :toe:

I

Iblis

Гостин
Започнал да рецитира стихови после завршувањето на факултетот во Скопје. А од кога знам јас дека студирањето во Скопје штети еве секоја ден се повеќе и повеќе докази излегуваат.
Да бе и јас така мислам т.е. се чувствувам поглуп од пред 4 години, опасна работа брејјј

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Да бе и јас така мислам т.е. се чувствувам поглуп од пред 4 години, опасна работа брејјј
Добро е барем што си го признаваш тоа пред себеси и пред светот, малку луѓе го можат тоа.

V

Vollstandig

Гостин
Незнам што е толку исфилман типов дека навистина знај да пеј, абе толку тапа рап песни не сум слушнал, .

Фризура има ко некој научник од 70-те што пронашол кондом што не се дупи на сред секс
Наочарите му се ко на ацо сатџијата
Гласот ко да дувал хелиум кај сато

И рапер ,нормално. За да си рапер денеска доста е да речиш “Мамо дај 500 денари од кај бугарите да купам истурени пантоломи“.

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дефинитивно мој омилен дел во клипов е кога се појавива момакот од лева страна, кој проговорува на пола клип. Од памет ме извади :icon_lol:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
WTF? Црн Слаткар?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
3:33 ,,...незнам јас не ги памтам'' и овој се убацува од страна со ретардираниот глас : Јас ги бројам. Сум се утепал од смеење на делов. Иначе феномени се овие. Тешки забеготини.

H

HITCH

Гостин
Дефинитивно мој омилен дел во клипов е кога се појавива момакот од лева страна, кој проговорува на пола клип. Од памет ме извади :icon_lol:
Песната е уште пострашна, трае предолго...

Имам едно глупо прашање, не дека е многу важно, ама ќе ми помогне да сфатам бар малку. :pos: дечково со хип хоп студиото за денсање да не живеел некаде надвор, има многу мек нагласок.

MartinFCB

Fcb
Член од
22 октомври 2010
Мислења
317
Поени од реакции
47
Тоа ќе да е, школото ги искварило момциве.. :)

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Како што знаете ние сме патриотски расположени,наспроти до мојот колега Фатмир се наоѓа раперо Вигга ...ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ!!!1

G

galaxy

Гостин
МЕДИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХАХХАХАХХА
Ама најинтересно е, за време на целото интервју, фризерницата си работи. Фрчат фризури.

Kajgana Shop

На врв Bottom