Погрешен погреб :/

• Креатор на темата Креатор на темата »gêlê«
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме чуди кога гледам за кои луѓе станува збор.

Па Гордана има бркови ,уште брада да пушти па може Стефан да ја земе во екипа..

Не е за верување ќе се закачи на некоја пајажина одејќи на молитва...

Незнам дали онаа што го носела цвеќето пуштила две три солзи како дел од протоколот.

Малку црн хумор:

Каде ВМРО вежба говор !?
- На погреб.

Како знаеш дека се ближат избори !?
- По тоа што се оди и по гробишта за гласови.

Каква е атмосферата кога ВМРО држи говор !?
- Мртва.

Погребално друштво „Пратеник“ ви овозможува достојно да ве испратиме од овој свет, а за првите 100 гратис говор од партијата. Ваше е да умрете, а наше е да направиме да ве личи. ;)

Малце забегав, ама ова не да е за сеир... за мега гига тера етсетера сеир е. ;)))

Погрешен погреб

Дали е можно владина делегација да отиде на погрешен погреб? Траги-комична случка или грешка информација?

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=135911#komentari

Да напоменам дека не сум сигурен дали е ова точна информација од страна на А1(нема доволно информации за покојникот) и не ми е намерата да навредам некоја политичка страна или да се потикне некоја политичка расправија и навреди. Ако администраторите оценат дека не треба да постои темава, слободно нека иде во канта.

Овоа го пишува во изборната програма? :)

Немало доволно информации за покојникот... Уште тоа да искочи и слика и број на лична карта... Не зезај, too much info! Ја се кладам дека човеков го има во избирачкиот список:). Не идат туку така кај секого на погреб...

П.С. Знаев дека во Ѓорчев има нешто...

Дали е можно владина делегација да отиде на погрешен погреб? Траги-комична случка или грешка информација?

Леле веднаш сомнителни прашања :pos: :pos:
Дали е воопшто можно таква делегација да направи грешка? Кој ја пренел информацијата за погребот? Кој ги намести? Повторно игра на опозицијата? Кој го руши името на државата? Што е скриената цел на овој настан? Како овој гест ќе влијае на преговорите со името?

Надвор Влатко венецот го чувал.

Леандра, ај се кладиме дека покојников не е изваден од избирачки список!:nesum:

слатко ме изнасмеавте, и до толку ли бе тие та не виделе па и говор одржале:pos2:

Леандра, ај се кладиме дека покојников не е изваден од избирачки список!:nesum:

Ајјјј и сигурно онакви:
„На овој му бевме, заокружи глас за нас, знаеме дека ќе не гласаше....“ :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom