Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ми пасува датумот,имам доста колоквиуми неделата шо следува,така да оставам наредна прилика:smir:Знам,смрдено сум :)

Штета неможам да дојдам.

Абе и двајцата ке ве тепам. Влатче ало само 2 саати брат ке доеш, а можеш инаку на кајгана да киснеш нели нц нц нц
Дарлинг здравјето шо ке тие плус јас како мед сестра сум тука под моја одговорност ке бидеш:smir:

и шо е овоа само 6 души..па минатиот пат повеќе бевме бе шо ви е...:tapp:

Абе стварно луѓе дај активирајте се:)
Ајсшутер, росонери, хебоциг, Дено кај се....мислам дека овие 4рица се велешани. Или некаква згрешка сум:)

Мене не ми пасува датумот,имам доста колоквиуми неделата шо следува,така да оставам наредна прилика:smir:Знам,смрдено сум :)

Ако треба некогаш да запаметам некого дека секогаш откажува активности и притоа секогаш наоѓа оправдание и стои цврсто и самоуверено на истото тогаш тоа си ти:pos2:

Со почит твојот школски од средно:pipi:

ајде еве се активирам, се знае ли кој ќе идат, и каде ќе се оди?
врати страна поназад ќе видиш кој сме сега за сега..
Ако треба некогаш да запаметам некого дека секогаш откажува активности и притоа секогаш наоѓа оправдание и стои цврсто и самоуверено на истото тогаш тоа си ти:pos2:

абе не кажуј многу кажи идеш сабота или не..

А ти у план си да идеш, или и ти ќе бараш оправдување:):smir:

Да се преброиме...
1.Даркхарт
2.инфектед
3.ајсбој
4.ла-лока
5.ilija^veles
Ајде бе малце сме одвојте барем саат-два да се збереме повеќе,ебаве колоквиуми секако ќе предремете на кајгана тоа време :tapp:

Да се преброиме...
1.Даркхарт
2.инфектед
3.ајсбој
4.ла-лока
5.ilija^veles
Ајде бе малце сме одвојте барем саат-два да се збереме повеќе,ебаве колоквиуми секако ќе предремете на кајгана тоа време :tapp:
6.изненадувањето
7.сталкер4е (не е сигурен ама повеќе е за)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom