Велес

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
абе луге да не знае некој дали се плака влезница у down town?:icon_lol:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.492
Поени од реакции
6.902
кој е прв гостин?
стотче оставам дека фанки џ или џогани ке бидат првите што ке штрапнат :)
и традиционално добро ке не палат со нивната феноменална изведба на македонско девојче :D

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
луге карта е 70 денеска видон на постер низ град :icon_lol:
ке биде мн јако :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Veles grad na prosta tinejdz masa kontrolirana od lokalniot fraer aka strujata ili venera kurvi eden ton koj povekje znaat marki na koli od mene. :)

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
а што ке биде јакото?
фанки џ, џогани или геј геј ?
не бе ни џогани ни фанки џ
ке бидат јован јованов,иван јованов,елвир мекич, слаткар и уште некој од македонскиве звезди :icon_lol:

I

InF3cTeD

Гостин
луге карта е 70 денеска видон на постер низ град :icon_lol:
ке биде мн јако :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
шо ќе биде јаково...Шаткар,Геј Геј,Елвир Мекицата и компанија глуперди...богами јако ќе биде...па и коа ќе се додадат напалените дечишта по екипава тоа ќе биде незапирлива маса недораснати :vozbud:

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
шо ќе биде јаково...Шаткар,Геј Геј,Елвир Мекицата и компанија глуперди...богами јако ќе биде...па и коа ќе се додадат напалените дечишта по екипава тоа ќе биде незапирлива маса недораснати :vozbud:
абе чоек ја недека ги сакам или дека им ги занам песните туку отварање е шо и да има ке биде весело ке има еден куп народ :icon_lol:

I

InF3cTeD

Гостин
абе чоек ја недека ги сакам или дека им ги занам песните туку отварање е шо и да има ке биде весело ке има еден куп народ :icon_lol:
кажав погоре каков ќе биде тој народ...напалени,недораснати глуперди шо дркаат на горенаведените

Kajgana Shop

На врв Bottom