Јас како голем љубител на старата школа, мора да кажам едно големо браво. Оваа „Кучешки Живот“ многу ми се свиѓа... Браво, уште еднаш браво. Мило ми е што старата школа уште живее!!Хип Хоп културата у Македонија е на многу ниско ниво !
Се слуша комерцијален рап , не се запознаени сеуште со вистинското срање ... СЛАТКАР бил најдобриот и некои детулести локални квази рапери , така што не преферирам мкд . хип хоп многу многу , слушам исклучиво WeSt / EaSt срање ... Али пази има занимливи ствари и у Македонија ... На Пример ... Дечките Жиле И Вали РАП ВИТАМИН , Мики Раперот Со Растите Од Ченто http://www.myspace.com/mikirastaman ... Права Стара Школа !
Добри се баткиве, факт е. Но, следново подоле, не смее да се пропушти, посебно не без комплимент.
Да Да и Џандарски Филмови Е многу јака ... тоа е вистинското , едноставното и оригиналното ОЛД СКУЛ !Јас како голем љубител на старата школа, мора да кажам едно големо браво. Оваа „Кучешки Живот“ многу ми се свиѓа... Браво, уште еднаш браво. Мило ми е што старата школа уште живее!!
momci ja vi ja temata za nego be ...Да Да и Џандарски Филмови Е многу јака ... тоа е вистинското , едноставното и оригиналното ОЛД СКУЛ !
ПОЧИТ !
A ti bate si istiot toj sto za miki si go kazal slednovo:Јас како голем љубител на старата школа, мора да кажам едно големо браво. Оваа „Кучешки Живот“ многу ми се свиѓа... Браво, уште еднаш браво. Мило ми е што старата школа уште живее!!
Знам ... Иначе ВАЛИ го продуцира албумот така ? btw тебе мора да те пофалам брат ... мн. добри инструменталки праиш ПОЧИТ !momci ja vi ja temata za nego be ...
http://forum.kajgana.com/showthread.php?52348-Мики-Растаман&highlight=
se znam so Miki taka da ako go sakate albumot ne vi go davam ... sekako ne e gotov poradi producentot .... nesto nogu se bavi rabotata.... inace albumot e maada faka .. sea se sprema drug .. taj e star veeke 3 godini mislam ...
--- надополнето ---
A ti bate si istiot toj sto za miki si go kazal slednovo:
"Глеј пер, ја пример само old school слушам од рап... Прилично. Можам директно да ти кажам дека ова е чисто срање. Добар вокал е човекот, али не фаќа old school ритам на old school инструменталка.
И затоа изгледа срање."
I jas sea se pitam kolku dvolicni raperi ima u drzavava koj obozavat da go du**at ...