Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Од што многу те дружеле си нашол време и тема да отвориш:smir:
Оваа иде во Велес.

Одамна е овој муабет зе велешките цури, баш се фини онака:)

Баце велешанките како и сите други се супер...само секако ако знаеш каде да погледнеш...Имаш неколку локации каде што одат шмизлите или кремки(поима немам како ли ги викаат веќе)е таму можеш да најдеш многу невино глупави девојки и да се изнаслушаш глупости.А додека на некои си други локации можеш да сретнеш нормално обични девојчиња и да си поминеш 100 пати подобро од со овие другиве...нема веза во секој случај има многу добро девојчиња во велес (но ако знаеш да ги најдеш :baeh:)

Секакви ги има само изгледа на подобрите си начекал :baeh:

Иди некој ќе биде клецан,може ќе бидеш и ти тоа:wink:
Кључ додека не се премести

Океј, Велес е затворен за посетители од сите видови.
Фала.
:salut:

Више го отворивте пред некој ден кога дојдовме. :)
Само не бевте свесни за тоа. :baeh:

Ја поздравувам темната шума у паркот под салата, влажниот стадион и клупите пред Снупи! :vozbud:

Ја поздравувам темната шума у паркот под салата, влажниот стадион и клупите пред Снупи! :vozbud:
Вие уште помалку бевте свесни бе пријател.:pos2:
Нема веза,со почеток на есента,Велес е отворен за секакви посетители.
Ќе иаме средби од трет вид.
Повелете!!!

А клупите пред бензиска и грмушките у гимназија? :sakas_ust

:pos2:

e ako e tolku otvoren grad za posetiteli , odluciv da dojdam tamu da si sedam i da si rabotam ...

ozbilna e rabotata, sakam da si dojdam tamu i mi treba (za mene i deckoto) dukan so povrsina nad 30 m2 i namesten stan ili kuka i dvete pod kirija....dali ima kandidati da mi pomognat???? nemojte da go brisite ova zosto nemozam nikade da najdam ni po internet nema ni po vesnici...aj pls

e ako e tolku otvoren grad za posetiteli , odluciv da dojdam tamu da si sedam i da si rabotam ...

ozbilna e rabotata, sakam da si dojdam tamu i mi treba (za mene i deckoto) dukan so povrsina nad 30 m2 i namesten stan ili kuka i dvete pod kirija....dali ima kandidati da mi pomognat???? nemojte da go brisite ova zosto nemozam nikade da najdam ni po internet nema ni po vesnici...aj pls
За што ти треба деловен простор?За да знам отприлика за локација на која да размилсувам.А за живеење поима немам.Знам дека е ефтино, ама поарно друг да ти каже.

Како не евтино...
стан под 40 000 евра нема:) Ако сакате повеќе од гарсониера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom