А ти Вени , нели користеше ревита? Во ревитата нели има кофеин? А користиш рогаин колку што знам . И сега?
Се мислам што да правам. Ревита ја прави косата како од реклама и не ми се прекинува со него ич, а и парите што ги дадов се премногу. Ке почнам од денеска да нанесувам Rogaine еднаш дневно, и без тоа го користам повеќе од една година, и што порасна од него порасна, сега останува да се задржи она што сум собрал. Мислам дека 1 дневно Rogaine и еднаш Revita нема да влијае лошо.
Ке видиме.
и сега што е боље, кетоконазол или ревита??? се мислам што да почнам да употребувам...
и дали од пропециа може да се стане импотентен??? прочитав и такво нешто во некој пост...мислам, освен непријатност во тестисите, има ли некои поголеми странични ефекти од користење пропециа???
Вени, Димитар, хелп...
поздрав
Да, има. Ако имаш среќа нема да ти се појават или ке ти се појават во блага форма и ќе исчезнат со континуирана употреба на пропециа.
А за шампоните, во Ревита има кетоконазол 1% + кефеин + други работи, а кетоконазол е кетоконазол само во форма од 1% или од 2% го има.
Minoksidil vo kombinacija so Finasterid dava efekt posle tri meseci no ako prestanes so terapija posle godina dena povtorno doagja do opagjanje na novo porasnatite vlakna.
Да, така е. Но, сите третмани против косопад МОРА да се употребуваа доживотно доколку сакаш да ги задржиш постигнатите резултати.
Било да се признаени лекови, било домашни иљачи, се се употребува доживотно.Само 99% од лугето кај нас тоа не го знаат, или не сакаат да го прифата, па ме обвинуваат мене за моите скапи третмани кои единствено тие делуваат небаре јас така сум кажал да биде.