U
UnholY
Гостин
eee
abe ima li tepacki voa noa kaj nas
se tepaat li
ili samo na travce e se i belo
:pos2:
Како шо знам не се тепа никој....моменталнata состојба се сведува на Love, Peace and Harmony :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eee
abe ima li tepacki voa noa kaj nas
se tepaat li
ili samo na travce e se i belo
Од Ск сум али Велес е супер- и боље нека си искачаат по паркови и нека си пијат луѓето вино од бензинска, него сите да се праат фејк-клабери, квази кремци и да возат добри аута, и што фајде од тоа?!!
:pos2:Ништо фајде ако имаш добри аута и си крем освен шо ќе ти отече к**от од е**ње ништо друго!!!:pos2:
И шо од тоа?Ништо фајде ако имаш добри аута и си крем освен шо ќе ти отече к**от од е**ње ништо друго!!!:pos2:
Почнува сезона на комарци луѓе,пазете каде се` го разголувате вашето газенце.И другите органи.

Зборувам за човекот кој имаше 23/24 години,кој беше специјалец и вистински човек,кој ја сакаше земјава повеќе од многумина кој се чукаат во гради.ДА, треба по него да се крсти улица.
Не ти одговорив оти незнаев:helou:Не зборувам за резервистите кои отидоа со една цел,да спечалат од инцидентот.За среќа поголемиот дел од велешани беа со таа намераЗборувам за човекот кој имаше 23/24 години,кој беше специјалец и вистински човек,кој ја сакаше земјава повеќе од многумина кој се чукаат во гради.ДА, треба по него да се крсти улица.
Не ми одговори кој е Јордан Леов?