Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 1.550
Јас сакам доживотно?Сака некој кладба во аватар на 6 месеци ?
Јас сакам доживотно?Сака некој кладба во аватар на 6 месеци ?
Неможам доживотно, изгубив кладба па следната сезона ќе носам од шинтер.Јас сакам доживотно?
ОК 1 месец авТаар и потпис ДОГОВОРЕНО!
Неможам доживотно, изгубив кладба па следната сезона ќе носам од шинтер.
Во аватар сум кладен.Еееј не зезај.Овој потпис стај си го у спојлер под тој од интер.Да се знаеее
Многу си паметен, свака ти част уште некое вакво креативно име да најдеше?Почекај да видиме како ке заврши па после глеј биди пуштен на кајгана да правиме муабет за тој умрентус како што викаш ти.Ако не ви ги шибнеме 3 па етеЈас незнам што скокаат толку фановиве на Умрентус .. зарем мислите дека повторно Јувентус ќе има огромна среќа и ќе победат ?? Па бидете си среќни ако заврши нерешено ...
Друже не избрзувај со зборењево затоа што после ќе те ставаат по потписи :smir: и јас си навивам за Милан и сакам да победи ама и тие што си навиваваат за Јуве се надеваат и сакаат победа...покажи респект малце :smir:Јас незнам што скокаат толку фановиве на Умрентус .. зарем мислите дека повторно Јувентус ќе има огромна среќа и ќе победат ?? Па бидете си среќни ако заврши нерешено ...
Отворен за дискусија али не послем утакмицава, секако утре преку ден да .. иначе ти ли ќе ги шибнеш 3 ?Многу си паметен, свака ти част уште некое вакво креативно име да најдеше?Почекај да видиме како ке заврши па после глеј биди пуштен на кајгана да правиме муабет за тој умрентус како што викаш ти.Ако не ви ги шибнеме 3 па ете
Не, ама Матри, Маркизио, КрасичОтворен за дискусија али не послем утакмицава, секако утре преку ден да .. иначе ти ли ќе ги шибнеш 3 ?
Да да и Јакинта ако влезе ќе даде некој гол несакајќиНе, ама Матри, Маркизио, Красич
У чија мрежа? Подобро да не влегуваДа да и Јакинта ако влезе ќе даде некој гол несакајќи
А и да влезе дали и ќе погоди некоја мрежаУ чија мрежа? Подобро да не влегува