Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
Разликата е што пред Рафаел да го направи стартот имаше фаул над него. И Карагер црвен требаше прв да јаде, уште во прво полувреме беше тоа.

Дали имало фаул пред или потоа нема врска. Она што е важно е стартот на играчот. И двата беа уште во прво полувреме, ама не глеам каква врска има тоа.
Два глупави старта и предизвикаа непотребни драми. Без секирации, Нани ќе си игра уште од наредната утакмица.

Фала за честитките, ни беше задоволство :)

^Врската е ако добиеше Ливерпул прв црвен, можда ќе се сменеше играта ова-она, али што се однесува до мене барем за оваа утакмица не би се жалел на ништо, затоа што тотално беше надигран Манчестер. :smir:

Ме изненади резулатов.Браво за ливерпул убава победа

^Врската е ако добиеше Ливерпул прв црвен, можда ќе се сменеше играта ова-она, али што се однесува до мене барем за оваа утакмица не би се жалел на ништо, затоа што тотално беше надигран Манчестер. :smir:

Е да, точно е тоа. Ама како што сум пишувал на десетици вакви дискусии, џабе ќе се убедуваме, кога судијата е тој што даде само жолт картон и тоа е тоа. Продолжи играта понатаму, па да си продолжиме и ние.

Дали имало фаул пред или потоа нема врска. Она што е важно е стартот на играчот. И двата беа уште во прво полувреме, ама не глеам каква врска има тоа.
Два глупави старта и предизвикаа непотребни драми. Без секирации, Нани ќе си игра уште од наредната утакмица.

Фала за честитките, ни беше задоволство :)
21de0927afce7863fedde73237ae7d0d_view.jpg

Честитки за Ливерпул СУПЕР ОДИГРАВТЕ :smir:

Јас одсекогаш сум се чудел зашто 90 % од судиите се тешки ретарди бе другар? Зашо имаат 40 IQ уше ме иритира... Намерно ли ги ставаат? Демек поинтересна да биде играта, кур се тресе...
Чист црвен за Карагер, уште еден од многуте негови извлекувања. Ке му ебам мамето форсирано!

Ужасно изиграа Манчестер. Искрено сум разочарана.
Ливерпул стварно беа подобри.

Некој да најде хајлајтс и видео + слики од Нани и повредата?

Стартот е право на нога требаше чист црвен.Но најмногу ме изнервира Кајт како да бара нешто од Нани?Како и да е мн брутално е ова. :S

Честито победа момци,чиста ко солза.Единствено ми е жал за Нани,ептен ми падна жал кога го покажаа во фаца,а и Меирелеш го тешеше,се виде.
Мамето да му го наебам на Карагер.(извинете на речник)!

Мој предлог : најдобро да ги испаднaт Манчестер од премиер лига за да нема повеќе вакви срања во живо...и да им ги препишaт титулите на ливерпул и челзи...решен проблем.
Вака дури е Манчестер на Врвот, ќе се случуваат срањава...а тоа магарето карагер ќе си го добие од некое говедо од виган/стоук/волвс...Господ гледа.
поздрав

Сета почит кон Кајт што даде три гола, но онака да се понашаш а гледаш дека крвари е идиотско. За Меирелес дека го тешеше јасно е, другари се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom