Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Мислам дека имате доволен кворум да си направите собиранка во велес на исклучиво велешани.
И јас идам де. Не пропуштам пастрмајлија а ќе те земам и тебе. Доста ти беа тоа колбасите.Мислам дека имате доволен кворум да си направите собиранка во велес на исклучиво велешани.
не се секирај ке го видиш само многу народ не смее да стои на него слаба му е конструкцијата.Затоа на Водици само попот и 2 џандари стоат на него:nesum:И јас идам де. Не пропуштам пастрмајлија а ќе те земам и тебе. Доста ти беа тоа колбасите.
И сакам тој мостот што личел на Голден Гејт во Сан Франциско да го видам.
Аман од тебе човек.Пропагатор на Зло,Пекол и Нечистотија .Не заебавај абе и така Скопјанчињава се фрагилни мили суштества,ако им кажеш дека ке стапнат на гомно,отиде бизнисот.Лажи јаботе:kesa:не се секирај ке го видиш само многу народ не смее да стои на него слаба му е конструкцијата.Затоа на Водици само попот и 2 џандари стоат на него:nesum:
е тоа да видиш!
абе овакви фраери нема на друго место само во велес
И јас идам де. Не пропуштам пастрмајлија а ќе те земам и тебе. Доста ти беа тоа колбасите.
И сакам тој мостот што личел на Голден Гејт во Сан Франциско да го видам.
не се секирај ке го видиш само многу народ не смее да стои на него слаба му е конструкцијата.Затоа на Водици само попот и 2 џандари стоат на него
Е НЕ МОЖЕ ЗА 2 АВГУСТ...:nenene:Рацо спремај се деновиве да се запознаеме!(Разиел де)
Ова...чекај бе,јас пропуштам нешто?!Кајгана собиранка во Велес?Лилааа...Жанеее...која и да е
Како бе малку?Не има можеби 15-20.Малку се?!+ Велес ти е центар,можеби не толку светол,ју ноу,блек хол,но не сме малцинство ви се молам/Едни од кајганџиите со `бистроќа`се токму Велешани.И Вардарче ќе го собереме
Организација..не грижете се.За џабе ли 6 дена учев како се странува успешен лидер и организатор(ова се фалам де,ми рекоа дека морам малку да си го дигнам..егото).
Боже почнува паника да ме фаќа...станувам невротична:pos2:
Бтв некој нов трач во изминативе денови?
Ајде за 2 август ако на некој му се иде,и сака повеќе да го види Велес отколку Охрид..ќе бидете топло пречекани..во секоја смисла на зборот.
...bidejki ...bla-bla...aj da ne ja rasipuvam temata za eden preubav grad za mene so edni od najubavite curi u Makedonija(centarot na Makedonija) i eden od najplodnite gradovi so 100% Makedonska izvorna kultura,go sakam Veles i Veleshani...toa.Бидејќи треба да дадам пример на останатите членови...вакви постови ставете на игнор
Па стварно аааабе и ја нема да бидам тука не може и готово! За викендот мислам дека ќе се приберам така да..... може тогашЕ НЕ МОЖЕ ЗА 2 АВГУСТ...:nenene:
ВЕЛЕШАНКА ДА НЕ ОТИДАМ НА СОБИРАНКА ВО ВЕЛЕС!!!!
НЕМА, кога ќе се вратам тогаш.