Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
ДОБИВМЕ ...............РОТКВЕ СТРУГАНЕ!
:pos2:

Ништо ни годинава, повеќе среќа следната :)

ни следната ни за 100 години, никој нема да ни донесе победа, нели гледаш дека од сите балкански земји само 3 влегуваат или 2 како лани, абе не ли е јасно дека од Српската победа сеуште неможат психички да се опорават.

Мислам дека ова треба да биде wake up call или жешка шлаканица по Глигор Копров и останатите текстописци и композитори, и секако на македонските продукции од типот на Јованов рекордс и онаа на Врчак како ја викаа.

не ми се верува колку глупи песни одат. ко на магариња телефони да им дале.

Зашто мислиш дека е до гласачите? ...се знае дека нема да влеземе понатаму уште пред да го избереме претставникот

Џастин Бибер бе......последниве две држави сум ги погодил кои ќе влезат :)
There is always next year :)

и јас погодив за

Романија, Тој Биберот, Ирска и Украина, или у превод, Вестлајф, Џустин Бибер, Кристина Агуилера и Гага .

текстот на русинка го пишуваше слаткар :pos2:

и нашиве да си ги бараат парите назад што ги спичкаа за возење ферари и подмитување требало повеќе да го одворзат кесето.

Ама ја аа...ама ја не знам...ама ја немам кола...ама ја аа...

better voting than yesterday, but still disappointed Macedonia and Belarus didnt make it to the finals #esc #songcontest #Eurovision

Според коментарите на нет Белорусија и Македонија беа најдобро оценети и прифатени. НО...кои сме ние или белорусите? Мора да има место за некој си татин педер од Скандинавија во финале. Само тие се претседатели, жири и се друго на Евровизија.

296908159.jpg

а Италија во која полуфинална вечер настапуваше или ја уфрлија директно?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom