Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
L

Lu

Гостин
Mислам дека нема шанси да влеземе во финале, бидејќи ќе има многу силна конкуренција.
Ако на првото полуфинале (вчера) се броеа на прсти убавите песни, во второто полуфинале (утре) е обратна ситуација, на прсти се бројат лошите песни (а за жал нашата песна е една од полошите).
Утре ќе има многу јака конкуренција и ќе има многу добри песни :music3:

Мене песната од Летонија (Latvia) многу ми се допаѓа :wub:

А да не ги заборавиме и големите фаворити кои што утре ќе настапуваат, а тоа се:

Словенија

Шведска

Естонија

Босна и Херцеговина

Значи песниве се која од која поубави :music2:

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Ќе гласам за Мерлин. И типувам на него за победа на Евровизија!

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Стварно се овие подобри од нашиов. Ќе му држам среќа иако нема да гледам :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Значи песниве се која од која поубави :music2:
Очигледно много лесно се задоволуваш лол

Мене сите 5 ми се смешни... Особено тие од Шведска и Естонија, тоа ти се песни за 7 годишни девојчиња да се палат и лигават на нив... Останатите три барем не се лигавење ама не гледам ништо интересно или добро ни во нив, досадни песни...

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Џабе е, ништо не прават овие^... немаат Ферари! :motor:

L

Lu

Гостин
Очигледно много лесно се задоволуваш лол

Мене сите 5 ми се смешни... Особено тие од Шведска и Естонија, тоа ти се песни за 7 годишни девојчиња да се палат и лигават на нив... Останатите три барем не се лигавење ама не гледам ништо интересно или добро ни во нив, досадни песни...
Ти во претходните страници се изјасни дека НИТУ ЕДНА песна од евровизија не ти се допаѓа.
Значи нешто не е во ред со твојот вкус штом нитуедна песна не ти се допаѓа.
Со мојот вкус за песни се е во ред и јас ги ставив песните кои што се фаворити според обложувалниците, а обложувалниците никогаш не грешат и секогаш ги погодуваат песните.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Ти во претходните страници се изјасни дека НИТУ ЕДНА песна од евровизија не ти се допаѓа.
Значи нешто не е во ред со твојот вкус штом нитуедна песна не ти се допаѓа.
Со мојот вкус за песни се е во ред и јас ги ставив песните кои што се фаворити според обложувалниците, а обложувалниците никогаш не грешат и секогаш ги погодуваат песните.
Лелее јак аргумент, обложувалница! Па таму само ги споредуваат и рангираат песните кандидати, ама и да се први на листа незначи дека у суштина се добри. Да прават прогнози и за златно славејче и таму ќе има фаворити, па незначи дека тие песни ти се добра музика ЛОЛ

И не гледам ништо чудно или настрано ако некој смета дека ниедна песна оваа година (или било која) не била добра. Овој фестивал одамна веќе не е за квалитетна музика туку за шоу, така да аргументот дека „нешто со мојот вкус не е во ред штом ниедна не ми се допаѓа“ не ти држи вода, пошто и се знае дека ова не е фестивал со квалитетни песни од висока класа, барем не последниве години. До лани имаше по некоја добра се наоѓаа, ама според мене, годинава ниедна не вреди...

T

Tetro

Гостин
На грчкиот евровизиски сајт Oikotimes се предвидува влез во финале за Македонија:
http://www.oikotimes.com/eurovision/?p=6856

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, ........ and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Mислам дека нема шанси да влеземе во финале, бидејќи ќе има многу силна конкуренција.
Виц на денот :)

Каква песна и да имаме, колку лесна конкуренција и да имаме - ова „натпреварување“ го играат други играчи - не пејачите :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе го глем настапот само на мерлин и влатко, ќе гласам за мерлин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom