Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Хахаххаха ...ја не се дрзнуем ни на собиранка да идам бе ...вчера шо реков обратно испадна ...ти ебам !!!!!
А не се секаваш дека ми пружи рака за кладба,ццц како не прифатев ке пиев уште една кригла пиво глуп и јас аиии :helou:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Pep Guardiola is reportedly in the frame for the coaching job at Inter and has already met with club president Massimo Moratti.

И Гвардиола е розичен потег. Стварно со Барса постигна многу но според мене не по негова заслуга. Има дрим тим кој е неверојатно уигран, игра во супер форма повеќе сезони... Гвардиола наследи таков тим и ја продолжи таа стратегија, тактика па не промени многу ни во играчкиот кадар. Направи неколку катастрофални потези на трансфер пазарот, го даде Ето и 50 мил за Ибра, околу 30 мил за Чигрински...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Лео и Гвардиола немаат големо искуство бидејки се мн малце време тренери,иначе и двајцата се големи мотиватори тука нема збор! Ни треба докажан тренер,само незнам таков слободен во моментов!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Лео и Гвардиола немаат големо искуство бидејки се мн малце време тренери,иначе и двајцата се големи мотиватори тука нема збор! Ни треба докажан тренер,само незнам таков слободен во моментов!
Ги утепа од мотивирање против Шалке :pos:

Јас не сум за Гвардиола, али сум за тој на Порто и Рајкард е океј опција.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Ги утепа од мотивирање против Шалке :pos:

Јас не сум за Гвардиола, али сум за тој на Порто и Рајкард е океј опција.
Ги мотивира колку може,али на 2-4 рез и со црвен ни господ неможе да те мотивира!Иначе што викате за ЛУИ ВАН ГАЛ(доби отказ од Баерн) ?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ги мотивира колку може,али на 2-4 рез и со црвен ни господ неможе да те мотивира!Иначе што викате за ЛУИ ВАН ГАЛ ?
Сигурно им викал, it's Schalke 04, go for 05 :pos:

Не бе, кај тој. Каква предност прокоцка со Интер, не заслужува ни со Бенитез во ист кош да ги ставиш :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Сигурно им викал, it's Schalke 04, go for 05 :pos:

Не бе, кај тој. Каква предност прокоцка со Интер, не заслужува ни со Бенитез во ист кош да ги ставиш :)
Па не беше он крив што неговите играчи на рез 2-1 не искористија 3-4 добри шанси да не потпопат,башка Робен им се повреди во 70 минута и толку им беше! Јас мислам дека е добар тренер,бидејки немаме многу избор:tv:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Па не беше он крив што неговите играчи на рез 2-1 не искористија 3-4 добри шанси да не потпопат,башка Робен им се повреди во 70 минута и толку им беше! Јас мислам дека е добар тренер,бидејки немаме многу избор:tv:
Сеуште имаше одличен резултат, да го извадеше Милер и да ставеше играч од средина и негова беше утакмицата.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.839
Ван Гал ? Ако дојде Ван Гал со неговиот легендарен тефтер у Интер ќе го бојкотирам тимот, мислам сериозно, сакате човек кој им ги покажувал гениталиите на тренинг на играчите на Баерн само зашто сакал да им покаже дека имал најголеми ' јајца ' у тим да дојде во Интер ?!
Ван Гал, тефтерот, и неговите гениталии никако у Апијано !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Според мене не е проблемот до тренерот колку што е до играчите..зарем не заприметивте во овие два порази што правеа Мота и Камбиасо? (играчите кој треба да ја вршат најтешката и најбитната улога во тимот а тоа е покривањето и креирањето на акциите)..овие двајца буквално си трчкаа онака темпо скоро цел натпревар,очигледно е дека и двајцата се преморени од сезоната а и веќе годините(посебно камбиасо) ги изедоа...па тука би ги вклучил и станкович и занети....кога Морати би ги ангажирал Монтоливо и Инлер догодина тогаш би било многу полесно и за одбраната и за нападот кога би имале двајца добро технички потковани везнњаци и најважно е тоа што се подвижни....а секако дека и Леонардо(според мене е иста опција како Манчини) и човек за малите екипи и човек кој со поквалитетен состав би ја донел повторно титулата каде што припаѓа т.е. кај нас,но сепак тој е човек кој не е за дерби т.е. големи натпревари и лесно го читаат другите поискусни менаџери..како и да е ако дојдат Санчез и Монтоливо налето би бил презадоволен....(а кој знае дали и еден од нив ќе дојди:toe:)

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ван Гал, тефтерот, и неговите гениталии никако у Апијано !
Се согласувам. Јас по би одел со неискусен како Андре Вилас-Боас, отколку со тој намуртен тиквар.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.839
Проблемот е до лабилниот режим и до слабата тактичка подлога која ја има овој тим ...
Балотели на времето еден период тренираше со Примавера екипата, Максвел по потењето за нов договор и само една лоша утакмица беше заменет со тинејџер у екипа и не заигра асално до крај на сезона, до лани играчите немаа луксуз да даваат вакви слики на терен, да си трчкаат по истиот ко да е тренинг а не круцијален натпревар од сезоната.
Додади го на ова и тактичкиот пристап у натпреварите, поготово со играта во одбрана каде нема никаква организација и не се знае кој јаде кој пие и воала, ја добиваш сликата од последните 2 натпревари.

Како и да е, ја сум категорично против Леонардо да си оди од тимов во случај да дојде нов тренер и искрено се надевам дека ќе се реализираат најавите дека ќе остане и понатака тука, на крај краева скоро 10 години е желба на Морати да биде дел од клубов.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Според мене не е проблемот до тренерот колку што е до играчите..зарем не заприметивте во овие два порази што правеа Мота и Камбиасо? (играчите кој треба да ја вршат најтешката и најбитната улога во тимот а тоа е покривањето и креирањето на акциите)..овие двајца буквално си трчкаа онака темпо скоро цел натпревар,очигледно е дека и двајцата се преморени од сезоната а и веќе годините(посебно камбиасо) ги изедоа...па тука би ги вклучил и станкович и занети....кога Морати би ги ангажирал Монтоливо и Инлер догодина тогаш би било многу полесно и за одбраната и за нападот кога би имале двајца добро технички потковани везнњаци и најважно е тоа што се подвижни....а секако дека и Леонардо(според мене е иста опција како Манчини) и човек за малите екипи и човек кој со поквалитетен состав би ја донел повторно титулата каде што припаѓа т.е. кај нас,но сепак тој е човек кој не е за дерби т.е. големи натпревари и лесно го читаат другите поискусни менаџери..како и да е ако дојдат Санчез и Монтоливо налето би бил презадоволен....(а кој знае дали и еден од нив ќе дојди:toe:)
Во ваков пораз неможеш да ги кривиш само играчите(Камби и Мота),гледај само Лео кај ги игра па после збори(Снајдер крило,Камби на негого место)! 100 посто сум сигурен дека Лео има голем удел во поразов,неможеш да ми кажеш дека играчите немале мотивација за овој 1/4 дуел!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во ваков пораз неможеш да ги кривиш само играчите(Камби и Мота),гледај само Лео кај ги игра па после збори(Снајдер крило,Камби на негого место)! 100 посто сум сигурен дека Лео има голем удел во поразов,неможеш да ми кажеш дека играчите немале мотивација за овој 1/4 дуел!
Никој не спомна дека играчите немале мотивација..тоа се муабети за мали деца со мотивацијата..Па ако против Милан во дербито на сезоната и против Шалке во четвртфинален дуел во ЛШ играчите немаат мотивација кога би би имале?....овие играчи се професионалци и самите знаат кога треба да играат а кога треба да се чуваат но проблемот е тоа што моментално во Апиано владее лабилен режим од страна на Леонардо(како што спомна Syn) и играчите не пристапуваат пресериозно кон натпреварот...Мота и Камбиасо ги спомнав како најслаби поединци во двата натпревари бидејќи тие двата буквално си трчкаа на теренот(можеби и нив го стигна замор, а можеби и нешто друго ќе да е работата) а играта на позиции каде треба да роварат и да ја покриваат секоја можна слободна педа(Есиен ако го запримети вчера,или Флечер)..тоа ми беше муабетот!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Знам што е муабетот,многу простор им оставаат на противничките играчи! Ги гледам другиве екипи,само што ке прими топка Снајдер или Ето одма по 2 ца му се лепат,а кај нас нема никаков пресинг ги оставаат да примат топка и што сакаат да прават со неа! На оваа утамица Лео тргна како да нема реванш,многу простор остави и тоа ни се врати како бумеранг!

Kajgana Shop

На врв Bottom