Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ајде ајде се дигнавте малце после победата над Баерн пишувавте постови колку е јак Интер а у сеа барем се спуштивте на земја ви ги глеам постовите по реални ви се не ви бил толку јак Интер ко пред 2 недели. И иначе ретко кој ве зезаше за поразот и кој збореше нешо за разлика коа изгуби Баерн коа се избација секакви тука он навивачи на Милан до навивачи на Бари зборејки шваби вака така. Не за џабе си реков ја добро што испадна Баерн порано бидејки со таа одбрана ке се срамевме ко вас сеа ако ни се паднеше Барса

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Мхм, тие фори на друг шиткај му ги, боље што испаднавте од Интер, демек не те удри у најболна тачка у мозок моментот со Пандев или фактот што у Март Баерн отпадна од битките за некаков трофеј сезонава.
Иначе колку и ете да е мизерен Интер, втор пат у последнава година го рашлапа Баерн и тоа на најболен можен начин, у финале од ЛШ и во реванш дуел сред Минхен по позитива од 0-1 у прв меч, само втор тим у историја на ЛШ се што тоа го направиле.

А тоа дека ние сме се дигнале, наврати се само што све се дешаваше кај вас на фан клуб и у темата за ЛШ и Бундес по голот на Гомез со Интер у првиот меч, затоа по тој блам денови беа потребни да ви се комплетира фан клубот, 2-3 души само постираа другово све што се испува недели претходно штама.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
идете у фан клуб Шалке , фул е со хејтери само нанивачи на Шалке нема :tapp::tapp:

МУрињооооооо враќај сеееееееее

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мхм, тие фори на друг шиткај му ги, боље што испаднавте од Интер, демек не те удри у најболна тачка у мозок моментот со Пандев или фактот што у Март Баерн отпадна од битките за некаков трофеј сезонава.
Иначе колку и ете да е мизерен Интер, втор пат у последнава година го рашлапа Баерн и тоа на најболен можен начин, у финале од ЛШ и во реванш дуел сред Минхен по позитива од 0-1 у прв меч, само втор тим у историја на ЛШ се што тоа го направиле.

А тоа дека ние сме се дигнале, наврати се само што све се дешаваше кај вас на фан клуб и у темата за ЛШ и Бундес по голот на Гомез со Интер у првиот меч, затоа по тој блам денови беа потребни да ви се комплетира фан клубот, 2-3 души само постираа другово све што се испува недели претходно штама.

Само да те поздравам,и да те потсетам на муабетот од пред месец дена.

Бруко една,иди криј се таму,ви го начука екипа 10та во Бундеслига пред која се Хофенхајм и Фрајбург!!!!5 гола ви набута ејјј....

И пак дрви го за лани,и за пред месец дена,и џабе ти е све...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

друже иди легни си си се покажа Интер во вистинско светло и си се покажа уште еднаш дека во право бевме коа рековме дека баерн што испаднаа самите си беа криви а не Интер шо биле многу јаки. А иначе многу сте ми смешни со ова фан клубови кој како испунува и добро Милан,Интер,Манчестер,Реал имаат повеке фанови тука од Баерн и што сеа ? ГЛУПИ МУАБЕТИ

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981

Бруко една,иди криј се таму,ви го начука екипа 10та во Бундеслига пред која се Хофенхајм и Фрајбург!!!!5 гола ви набута ејјј....

И ако сакаш напиши уште 10 реферати,никад нема да можеш да се оправдаш.
Aeeeahahah, шо има ја да се кријам, па уште и у виртуелен свет, ја нема шо да се кријам тука, тоа дека им го начукале едни од најголемите ривали на Баерн е нивни проблем, мене апетитите ми се задоволија со тројната круна и свесен бев што е можно да следи по заминувањето од специјалниот, ова ко грд трол на некој рандом човек да му вика колку си грд, абе колку и ние да изгледаме мизерно, вие бетер сте, капиш ? Кретеноид кога ти вика кретеноид у принцип истото се сваќа ко комплимент, апсурдно е нормални да сме у твои очи со оглед на фактот колкав комплекс ти набил Интер од Мај па навака, до толку те изментализирал да почна и на победи на Шалке да се радуваш, подолно од тоа реков, НЕМА !

Ае сеа фајронт од темава, нема потреба од ваква реа тука, не од фанови на екипа која им стана редовно фак бади на Интер !

M

Mario Gómez

Гостин

И пак дрви го за лани,и за пред месец дена,и џабе ти е све...
Нема како да се оправда бе, ќе гледа да исповреѓа само дека сме имале комплекси од фудбал, и дека сме се напатиле. И плус постот ќе ти го избрише, ако пишиш нешто прво во нотепад зачувај го.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
друже иди легни си си се покажа Интер во вистинско светло и си се покажа уште еднаш дека во право бевме коа рековме дека баерн што испаднаа самите си беа криви а не Интер шо биле многу јаки. А иначе многу сте ми смешни со ова фан клубови кој како испунува и добро Милан,Интер,Манчестер,Реал имаат повеке фанови тука од Баерн и што сеа ? ГЛУПИ МУАБЕТИ
Ти пишав вчера во темата на ЛШ, според твојава логика, и Интер сам се испадна бидејќи нели изгуби од мизерна екипа ко Шалке, дозволија да имаат озонска дупка у одбрана, не реализираа шанси на 2-2, примаа пренаивни голови што не се типични за нивната одбрана и тн и тн ...
Така за секој пораз може да викаме, абе не тепаше противникот, сами се победија они, ако до толку цепидлачиме, ти потенцирав вчера што важи у фудбалот за она со Баерн, а тоа е ПРОБЛЕМ СО РЕАЛИЗАЦИЈАТА која ја имаа во прво полувреме, тоа секому може да му се деси.

Баерн беше победен ради една единствена причина, имаат мизерна одбрана, помизерна и од онаа вчера на Интер.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Aeeeahahah, шо има ја да се кријам, па уште и у виртуелен свет, ја нема шо да се кријам тука, тоа дека им го начукале едни од најголемите ривали на Баерн е нивни проблем, мене апетитите ми се задоволија со тројната круна и свесен бев што е можно да следи по заминувањето од специјалниот, ова ко грд трол на некој рандом човек да му вика колку си грд, абе колку и ние да изгледаме мизерно, вие бетер сте, капиш ? Кретеноид кога ти вика кретеноид у принцип истото се сваќа ко комплимент, апсурдно е нормални да сме у твои очи со оглед на фактот колкав комплекс ти набил Интер од Мај па навака, до толку те изментализирал да почна и на победи на Шалке да се радуваш, подолно од тоа реков, НЕМА !

Ае сеа фајронт од темава, нема потреба од ваква реа тука, не од фанови на екипа која им стана редовно фак бади на Интер !

Кој ривали бе бачко,момците за ОПСТАНОК се бореа до пред 4-5 кола, „нали во мизерната лига со Фрајбург и Келн“.Епа екипата со позиција 10 моментална во таа мизерна лига,ве изеба на нај перверзниот можен начин на сред Милано.

Сите твои тези и манипулации-КАПУТ!

Поздрав до другите фанови на Интер,ништо лично према нив!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Боби[Мкд];4200632 напиша:
Нема како да се оправда бе, ќе гледа да исповреѓа само дека сме имале комплекси од фудбал, и дека сме се напатиле. И плус постот ќе ти го избрише, ако пишиш нешто прво во нотепад зачувај го.
Овој па овој па, уште ти фалеше да истролаш на темава.
Среќа имаш форум е ова, па не мора ко крадец тука да влегуваш, неколку клика само ти се потребни за да започне твојот добропознат процес на тролање.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

5 гола од Шалке ДОМА се е кажано кога ке ми текне па колку се радувавте кога ви се падна Шалке а тоа со фак бади многу ти е смешно 2 победи имате над баерн сакаш нешо да прогураш...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Кој ривали бе бачко,момците за ОПСТАНОК се бореа до пред 4-5 кола, „нали во мизерната лига со Фрајбург и Келн“.Епа екипата со позиција 10 моментална во таа мизерна лига,ве изеба на нај перверзниот можен начин на сред Милано.

Сите твои тези и манипулации-КАПУТ!
Ау да, заборавив, Шалке не се ривали на Баерн и навивачите на Баерн од Минхен никад не пееле Шајзе нул фир и слично, се сакаат ко браќа ...
Тоа што Шалке, кои потенцирам, се ривали на Баерн, не гледам каква врска има со Баерн ко клуб за кој ти навиваш, тоа ти е исто да ја сега земам се радувам на победа од Милан или Јувентус или Рома кога играат против тим што го ребрал Интер кај стигнал и само да потврдувам наоколу колкав комплекс ми набиле поразите од тој тим.

Тоа е бламирање, како сакаш врти го ова, муабетиве со манипулации више смешни ти станаа, земи прочитај се уште еднаш па уште еднаш па ваљда ќе сватиш кон што целам, пиша и Талахасе поназад колку само звучи малоумно ситење од фанови на Баерн, нелогично е, не е ова фан клуб на Хановер па да терате на вакви муабети, зашто сезонава само против нив ви се може пувањево, еднаш пробавте контра Интер по победата од 0-1 па ве снема, некои и снемаа интернет баш тој период.

--- надополнето ---

5 гола од Шалке ДОМА се е кажано кога ке ми текне па колку се радувавте кога ви се падна Шалке а тоа со фак бади многу ти е смешно 2 победи имате над баерн сакаш нешо да прогураш...
И една да е, доволна е, онаа од Мадрид :)
A за Шалке, незнам која ти е поентава со оглед дека сите си признаа поштено пораз, свесни сме колку Интер изгледаше лошо вчера, не се правиме ние со сила слепи, за разлика од тебе кој си убеден дека Баерн сам себе се победиле а уз пут во постови потенцираш колку си само свесен дека имаат мизерна одбрана и дека со таква одбрана дебаклите се и те како можни.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ау да, заборавив, Шалке не се ривали на Баерн и навивачите на Баерн од Минхен никад не пееле Шајзе нул фир и слично, се сакаат ко браќа ...
Тоа што Шалке, кои потенцирам, се ривали на Баерн, не гледам каква врска има со Баерн ко клуб за кој ти навиваш, тоа ти е исто да ја сега земам се радувам на победа од Милан или Јувентус или Рома кога играат против тим што го ребрал Интер кај стигнал и само да потврдувам наоколу колкав комплекс ми набиле поразите од тој тим.

Тоа е бламирање, како сакаш врти го ова, муабетиве со манипулации више смешни ти станаа, земи прочитај се уште еднаш па уште еднаш па ваљда ќе сватиш кон што целам, пиша и Талахасе поназад колку само звучи малоумно ситење од фанови на Баерн, нелогично е, не е ова фан клуб на Хановер па да терате на вакви муабети, зашто сезонава само против нив ви се може пувањево, еднаш пробавте контра Интер по победата од 0-1 па ве снема, некои и снемаа интернет баш тој период.
кој се радува бе друже на победата на Шалке ја само кажав на почеток дека се спуштивте на земја дека ми пишуваше тука постови од 10 страни како тоа интер биле многу јаки ова она а после ви ги глеам постовите ау овој тапа оној тапа значи не бил толку јак Интер а ти одма почна да напагаш со некои глупи муабети твои фак бади ова она работи што везе немаат. Затоа сеа одмори си малце пет гола од потпросечен тим на домашен терен што е многу многу е

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

--- надополнето ---

И една да е, доволна е, онаа од Мадрид :)
A за Шалке, незнам која ти е поентава со оглед дека сите си признаа поштено пораз, свесни сме колку Интер изгледаше лошо вчера, не се правиме ние со сила слепи, за разлика од тебе кој си убеден дека Баерн сам себе се победиле а уз пут во постови потенцираш колку си само свесен дека имаат мизерна одбрана и дека со таква одбрана дебаклите се и те како можни.

Пошо обожаваш да го дрвиш,а никако да одговориш мушки на конастатациите(разбирам и зошто) еве ќе ти нацртам!

M

Mario Gómez

Гостин
Овој па овој па, уште ти фалеше да истролаш на темава.
Немам ништо против Интер, сакај верувај или не. Не победивте, на шокантен начин секако. Сум навивал за Милан, сум имал комплекси од Италија. Иаме праено муабет и ја и ти и тие шо ме знаат ќе ти кажат дека ниту мразам екипа, ниту иам комплекси од некоја екипа, фудбалот е споредна работа и сум ти кажал дека онака рандом си тролам увек по фудбалскиве теми каде секогаш иаме спротиставени мислења, јбг. Ниту навивав за Шалке вчера, ниту го гледав натпреварот, иако кејф ми направија шо ве спуштија малце доле со коментарите дека Интер е прејјак за било кој бундеслигаш и дека ниедна екипа од бундеслигата освен Баерн неможе да догура далеку. Спортски поздрав секако, и дај прекини веќе еднаш на секоја тема на која имаш можност да чоек шо не го знаеш да тврдиш дека бил искомплексиран од екипа ако онака тролал и провоцирал по теми. Пошо некоаш стварно претеруваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom