Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Аман бе што се десило,слушнав нешто во бус 1-0 за Милан,али викат има време до крај.Што како се деси,видов дека Киву црвен картон добил,Ето 100 процентна шанса промаши ! :toe:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.259
Нема што уште да се зборува за Бенитез - Лео. Лео >> Бенитез!!! И сами знаеме како се понашаа играчите кон Рафа, како Киву му идеше на сред натпревар и му се дереше буквално в лице, велејќи му да стави уште еден дефанзивец до него инаку прави црвен. Не можам сега да го најдам клипот бидејќи не знам со кого игравме, ама беше во ситуација кога Киву имаше жолт и цела лева страна му беше оставена да ја чува тој! Па и кога ми текне на измените што ги правеше Бенитез, ми се повраќа! Каков фитнес тренинг им правеше на играчите само тој знаеше, ама ни боксерите не се повредуваа толку. Поради тоа и немаше никаква почит меѓу играчите, никој ниту се поздравуваше со него, ниту го сакаше...

Инаку, ве читам и ви се чудам како се откажавте уште сега од титулата. Не сте арни, жими се! Јас напротив, сум 100% убеден дека ќе освоиме оваа година сериа А и баш сакам да се опкладам во аватарче на цел месец со некој интераш што мисли спротивно!

R

Rigel Kent

Гостин
Ne znam zosto se ovie negativnosti , do crveniot na Chivu (koj ne postoese) nie ja drzevme pod kontrola igrata .Nikoj ne zasluzuva da se prodade a najmalku treba da gi navreduvate Snajder i Kambijaso.Ako ne bese crveniot najmalku nereseno ke bese , nivniot sreden red bese izguben.

Vecerva sudijata ne bese dorasnat na mecot.

Aman vi se molam onaa oprana ekipa na Bbilan so tapa sreden red so Sidorf , Van Bomel i Gatuzzo moze samo da se nadeva na namesteno skudeto.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Киву доби заслужен директен црвен бидејќи тоа го налагаат правилата, нема потреба да се критикува судијата за тоа, и самиот беше свесен што направи само нормално изреагира демек не го закачил Пато а уствари тој контакт спречи чиста ситуација 1 на 1 со Цезар иако сметам дека Пато си даде предолг фор и немаше да реализира па боље ќе беше да го оставеше да тера ...
Нејсе тоа, тука грешката беше кај Ранокија кој пропушти да ја пресече таа топка, во овој меч жабата беше катастрофална, најлош негов натпревар од кога е дојден во Интер.

Инаку за муабетите за продажба, не, не треба да се испродаде цел набројан кадар поназад, поготово не Ето, Пацини, Снајдер, Камби али еве за Камби на пример и ја сметам човеков лани го достигна својот максимум и дека во остатокот од неговата кариера ќе има грда дигресија и веќе нема да биде корисен за тимов ( па сезонава е ала Пандев, после 70та минута е полумртов, ваљда сте го приметиле ова ), односно нема да биде корисен за играч кој заслужува перманентен првотимски статус.

Камби е една од оние ранливи позиции моментално, ма цела средина уствари е таква и една позиција од нападот, онаа на Пандев, али како и да е, доколку сезонава ја стартуваа со човек кој е кадарен да го води овој тим немаше да бидат доведени во една ваква ситуација али '' што би било кога би било муабетите '' се бесцелни и боље да не се навраќаме веќе на нив.

R

Rigel Kent

Гостин
Киву доби заслужен директен црвен бидејќи тоа го налагаат правилата, нема потреба да се критикува судијата за тоа, и самиот беше свесен што направи само нормално изреагира демек не го закачил Пато а уствари тој контакт спречи чиста ситуација 1 на 1 со Цезар иако сметам дека Пато си даде предолг фор и немаше да реализира па боље ќе беше да го оставеше да тера ...
Нејсе тоа, тука грешката беше кај Ранокија кој пропушти да ја пресече таа топка, во овој меч жабата беше катастрофална, најлош негов натпревар од кога е дојден во Интер.

Инаку за муабетите за продажба, не, не треба да се испродаде цел набројан кадар поназад, поготово не Ето, Пацини, Снајдер, Камби али еве за Камби на пример и ја сметам човеков лани го достигна својот максимум и дека во остатокот од неговата кариера ќе има грда дигресија и веќе нема да биде корисен за тимов ( па сезонава е ала Пандев, после 70та минута е полумртов, ваљда сте го приметиле ова ), односно нема да биде корисен за играч кој заслужува перманентен првотимски статус.

Камби е една од оние ранливи позиции моментално, ма цела средина уствари е таква и една позиција од нападот, онаа на Пандев, али како и да е, доколку сезонава ја стартуваа со човек кој е кадарен да го води овој тим немаше да бидат доведени во една ваква ситуација али '' што би било кога би било муабетите '' се бесцелни и боље да не се навраќаме веќе на нив.

Syn jas kolku sto vidov nemase nikakov kontakt megju Pato i Chivu , bas ke poglednam ako ima klipovi na net od toj moment.

--- надополнето ---

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Не бе, имаше една репетиција каде убаво се виде дека сепак има контакт, а во вакви 1 на 1 ситуации и најмал допир окарактеризиран ко фаул секогаш се казнува со директен црвен картон.

R

Rigel Kent

Гостин
Pato zabeleza deka nekoj e pozadi nego i teatralno padna nemase nikakov kontakt .

--- надополнето ---

Eve pregledaj uste ednas

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Aбе имаше минимален контакт, тоа гарант, чист црвен ти е тоа, минимален контакт = фаул = црвен картон во ваква ситуација.
Не се замарај многу со тоа, бидна ...

Ова од јутуб е бледо, тапа е сликата, дома на асален квалитет на ТВ многу подобро се гледаше, контакт имаше, мал, но доволен за да Пато падне и судијата да досуди фаул кој што реков, мораше да биде санкциониран вака.

R

Rigel Kent

Гостин
Aбе имаше минимален контакт, тоа гарант, чист црвен ти е тоа, минимален контакт = фаул = црвен картон во ваква ситуација.
Не се замарај многу со тоа, бидна ...

Ова од јутуб е бледо, тапа е сликата, дома на асален квалитет на ТВ многу подобро се гледаше, контакт имаше, мал, но доволен за да Пато падне и судијата да досуди фаул кој што реков, мораше да биде санкциониран вака.
Jas ne sum bas ubeden no aj mozebi gresham . Vo sekoj slucaj Chivu i Pato ke kazat sto bese .

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Aбе ти реков, она убер минимален микроскопски контакт да има во една ваква ситуација Киву го јаде со црвен, заслужено, контакт мал имаше иако и ја не бев убеден од старт али репетицијата потврди, а и Киву гледаш каков беше помирен по истото, свесен беше што направил, боље ќе беше да го оставеше па што биде биде, мислам дека Цезар ќе одбранеше тука дека со форот Пато некако ептен лошо ќе се позиционираше, бар таков впечаток добив ...

Би рекол глуп црвен на Киву али не беше до толку глуп тој старт кој бедниот обид на жабата да ја пресече таа топка.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Осеќам дека и со Шалке овие инвалидите ке ја зафркнат работата, поготово во одбраната.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Осеќам дека и со Шалке овие инвалидите ке ја зафркнат работата, поготово во одбраната.
Мене уште од сега паника ме фаќа за во вторник, дај боже да ме демантираат со ОДЛИЧНА партија :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мене не ми е јасно што правеа играчите на Интер на теренот воопшто...добро бе како не му е срам на сите во екипата со тоа што буквално СЕДЕА на теренот и воопшто не трчааа??..па откако пратам фудбал Интер и кога беше најслаб не губеа во дербите натрпевари вака лесно и против Милан и против Јувентус и секогаш играчите даваа се од себе посебно против Милан. мене не ми е јасно каде исчезна онаа желба за победа што ја најавуваја низ медиумите оваа недела играчите и од оној натпревар против Баерн каде гинеа на теренот...добро бе не ви е малку чудно како можи Милан на денешниот натпревар да игра буквално како Барселона против нас со еден куп пасови и нон стоп имаше по тројца слободни нивни фудбалери??..не ви е малку чудно зошто нашиве воопшто не бркаа на теренот како тоа што го правеа против Баерн туку во натпреварот на сезоната и тоа во најголемото дерби воопшто за клубот си играа курташак и ги болеше курот дали ќе примат 4 или 5 гола???..па Ето повторно се покажа дека е човекот за големи натпревар како и секогаш!:jaj:...

Мене ме боли како навивач на Интер кога ќе изгубиме од Милан..но секако ме боли уште повеќе кога ќе изгубиме од онаков катастрофален Милан и да е болката поголема тука е незаинтересираноста на играчите на Интер да направат нешто повеќе во натпреварот на сезоната..резил,брука,страмота...тотално сум разочаран од целиот тим ..од сите играчи сосе Леонардо и Барези...неможам сеуште да му го опростам поразот против Јувентус, а уште помалку ќе го заборавам овој од Милан...една среќна победа против Баерн нема да ни ги излечи раните од оваа многу лоша сезона каде што не сме навикнати да гледаме....ах Мурињо Мурињо што си направи и ти и што ни направи нас:kesa:...

Како и да е секогаш со Интер!

Kajgana Shop

На врв Bottom