Хохохохо јас се возев и радосен сум... Инаку јас бев во тој 15-ти автобус што несакаше да тргне,тој работеше најнормално само незнам што беше проблемот(дали спомна шоферот му се јавувало за задната врата нешто дека несака да се затвори,а затворена беше) и баш прашав автобусите од Украина се возени до тука 1500 км без проблеми така да не ми се верува дека се работи за некој дефект ама ете се случува.Внатре се добри малку се тесни ако седат двајца повисоки како мене еден спроти друг (185+/- цм) има 30 седишта за седење и 100 за стоење,малку е тесничко али добро само за народ како нас не се тапацирани седишта и пластики во автобусите,за нас само нешто да е од челик таков народ сме.Како не ми работеше камерата на мобилниот изгребана ми е да сликнев фотка некоја
П.С Имаат автоматски менувач и седев напред и интересно изгледаше возењето
Боље со старите ?
Никој не спомна стари, постирав за новите!Боље со старите ?
Од влада да не дадоа пари?Кој што сака нека дума, убава работа направија од владата.
Само денес не сум гледал вести да видам дали на а1 кажувале за ова, или пак кажувале дека затворените биле пред умирачка.
Ти не знаеш што постираш бе мајсторе. Се дешава, техничка грешка, не ќе се фрли автобусот поради таа грешка шо се појавила. Аман више, со ова плукање на се шо треба и шо не треба.Никој не спомна стари, постирав за новите!
Друже јас не плукам, јас не го расипав автобусот па мене да ме критикувате!Ти не знаеш што постираш бе мајсторе. Се дешава, техничка грешка, не ќе се фрли автобусот поради таа грешка шо се појавила. Аман више, со ова плукање на се шо треба и шо не треба.
Имаш зеленко за постов, на место е!Мене искрено почна овие сите вложувања во државата да се прават во Скопје, затоа ако треба некад да се гласа за нашето име ќе гласам за Република Скопје.
Се нервирам што има и мои пари тука уложено во тие автобуси кои ќе ги користам само еднаш во годината.
Ако де, наши се парите. Барем отидоа за автобуси а не на кхм... некој у џебот.Никој не спомна стари, постирав за новите!
Од влада да не дадоа пари?
Тоа се наши пари, сами се си финансираме!
А1 известе и за тоа, не се како Латас Тв да известуваат само тоа што им одговара или Вечер кој беше единствен весник кој не напиша ни збор за притвореничката која го изгуби детето!
Па ти споменуваш политика, јас не, ти почнуваш, А1 ова она, а знаеме дека Гујо се бори против неистомислениците така да тоа е политика за жал!Ако де, наши се парите. Барем отидоа за автобуси а не на кхм... некој у џебот.
А1 ти е најреална и најгледана телевизија у Македонија. Они се кажуват. Дури и она што не е точно.
А таа што си го изгубила детето јас не сум и крив. Напраила криминал ќе си оди у затвор. Шо да и прам?
А1 ти се хуманитарна телевизија бе. Само они дават пари на цигани за да думат лошо против влада.
Не би обраќал на политика, пошо мислам дека е забрането на форумот.