аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
Никогаш не сум го разбирала феноменот на “не кревам на непознати броеви“. Не ти ни троши кредит, ниту може да ти се деси нешто, ко претседател на држава да е па не одговара на непознати броеви... Го слушаш гласот од другата страна што има да каже и соодветно реагираш, побогу све бизнисмени и екстремно битно особи па не можат да стиснат Yes, answer... Мене имаше еден no number што ме замараше дугачко време, па почна да ме замара и титка од некој број, не престануваше, го запишав како непожелен, пошто стварно појма немав кој е, а не сакам по грешка да не кренам на некој на кој можеби сум му потребна.
Секогаш, секогаш ќе кревам слушалка, ако отпосле увидам дека е некој гњаватор, фино лепо ќе спуштам и ако продолжи нема да му кревам, ама овака само затоа што е непознат бројот да не кренам ми е многу снобовски и глупо. Али секој со своето...
на секој му се има десено да ме гњави некој или да ќути на телефон.. на ваквите само ке им кренам и г оставам телефонот.. нека троши кредит ако е мутав :\