Combat Arms ( Europe )

почнав да ја симињам..и сеа пошо иам слаб нет бавно се симнуе..и акосакам да го гасам пц то можам да го паузирам тоа некако?

ја почнав играва, супер е!
ај ако може некој совет за оружје од поискусните?
и да прашам нели во битката имаш 1 оружје и едно резервно во backpack...
има backpack А Б и Ц епа јас само во А можам да ставам?
како да ги отклучам и другиве?

Имаш ти еден stock backpack од 1 слот. Можеш да купиш друг backpack со 2/3 слота колку сакаш, ама на почеток доволен ти е тој.

Совет за оружје, ако сега си почнал, не прашувај, само играј со тоа што ти е дадено од почеток, развивај скил. После наредни чинови, со секој чин ти дава нови и подобри оружја, ти види кое најдобро ти лежи. :)

со текот на левели... мене веќе втор ден играм и ми стана досадна... она читерине ме нервираат со нож колат ..

Влагај во елитни соби,, кога ке го одбереш серверот и каналот најгорните соби со буквите С и Е ,, се елитни соби. Ако си мал ранк можно е и да те кикнат али доколку влезеш во игра не се секирај таму нема читери .. и ако се појави некој одма го елиминираат.

Запамтете ако користите Чит не само што ќе бидете ви биде баниран емаилот, никот и Ip адресата туку добивате и бан на хард дискот на серискиот број или нешто така слично битно нема да заиграте доколку не си го промените хард дискот.

Мислам дека прават Update на играта и неможеш да влезеш ама не сум сигурен,, види на Google сигурно ке најдеш решение.

Кој има кредит на мобилен и се реши да одвои 106.20денари ќе го поштувам засекогаш!!! :)

Кој сака може да ме адне за пријател на играта никот ми е Bukefal а мојот клан е Wanna Be вчера го отворив кланот па кој сака може да праќа апликација.

и јас ја играм играва веќе 1 месец и многу ми се свиѓа и баш сега ке влезам во кланов:salut::salut::salut::salut:

--- надополнето ---

со текот на левели... мене веќе втор ден играм и ми стана досадна... она читерине ме нервираат со нож колат ..

ако приметиш читери одма пријави го само иди esc и report a bug избери го читерот и сите ќе гласаат да или не па ако има појше да одма го елиминираат:salut::salut::salut::salut:

Bukefal KOJ LEVEL TI E KLANOT DA DA VI SE PRIKLUCAM?MOJOT NIK E BARABISTE
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 18:13 ---
DA VE PRASAM NESTO VO VRSKA SO
  • GREY HISEC KEY NEMOZAM DA GI NAJDAM NIKAKO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom