Combat Arms ( Europe )

Ја ја играв играва околку 2 ипол 3 години. Многу бев заразен со неа и одлично ми идеше , имав топ К\Д Ратио кое со тек на време се подобруваше.Има доста македонци во оваа игра и пред година дена на второ место по ранк беше Македонец, голем избор на оружја ,опрема и експлозиви.Малце ке се помачите да соберете ГП (Game Points) но доколку ги пратите постојаните евенти може и побрзо да стигнете до ГП, Црни Клучеви , Хазард Боксови и слично.Има многу кланови со доста добри играчи, нашиот клан освои прво место во Death Room CTF евентот и ни беа поклонети 200 евра од креаторот како награда за сработеното, кој потоа ги претворивме во NX и ги поделивме.

За да достигнете добар ранг кој ке ви отвори одлични оружја ви треба трпение и играјте ги евентите за побрзо да стигнете до добар ранг.Најдобар клан моментално е Платиниум од кој бев и дел но сепак тоа се гејм фрикови со многу пари кој очекуваат секој ден по најмалку 5 саата да киснете на играва,,, (има секакви деца) :) ..
За собирање на EXP и GP би ви препорачал да играте Cabin Fever во кој тепате зомбиња и целта е да ја заштитите куката од секој бран напади.

Е сега малце и негативните страни на играва,, Има многу хакери кој користат Телекилл (Headshot со нож) во кој доколку не сте во соба со елитен модератор можат да ви го пореметат скорот.Лагот е исто така голем проблем бидејки имаат премалку сервери а многу играчи, значи ке ви треба добар нет и солидна конфигурација за да не ви лагува многу.Има многу провокации од дечишта и најчесто користен збор им е
Noob, :) предпоставувам нема да ве погоди емотивно :P

Доколку има некој кој сака да удриме по една нека ми пише , мада ке почекам месецов лимитот ми е поминат и тиња ми е нетот. Целосно ја подржувам идеата за клан и немате поима какво е чуството кога кинете грци на некоја мапа :) ....

Има уште многу детали кој во моментов не ми текнуваат и тука сум за прашања во врска со играва.. Комбинации на опрема, Брзина или заштита, Најдобри оружја , само прашајте и имате инстант одговор :)

Кога ќе влезете во играта, има листа на Сервери ќе видите Fire Team сервер и ќе влезете таму тоа се соби со ботови или против зомби.

Cabin Fever e за зомби. Останатите не ми текнуваат.

Кога ќе влезете во играта, има листа на Сервери ќе видите Fire Team сервер и ќе влезете таму тоа се соби со ботови или против зомби.

Cabin Fever e за зомби. Останатите не ми текнуваат.

и Black Lung (мислам дека така беше името) е со зомби.

Desert Thunder и уште една мапа ви е со терористи.

Сеа влегов така посалам поиграв 1 час , не сфаќам како може да има околу 80 убиства на зомбиња кога јас цело време ги пукам и одвај 30тина зомбиња тепам... Зарем до пушките е? Еден имаше една јака пушка.. , јас само снајпер , фамас и емка имав али ги играв снајпер и фамас.. Како се купуваат оружја? И зарем една стаза е за на зомбињана?

Пратете порака/ апликација во кланот Philip II тоа е наш клан и сме 3ти левел со што автоматски имаме пушки кои неможете на пазарот да ги купите нормално и делови од опремата.

Јас ги правам по 150-200 убиства на зомби а користам Фамас и шарац МК48.

Пратете порака/ апликација во кланот Philip II тоа е наш клан и сме 3ти левел со што автоматски имаме пушки кои неможете на пазарот да ги купите нормално и делови од опремата.

Јас ги правам по 150-200 убиства на зомби а користам Фамас и шарац МК48.

оффф врска неам како се праќа апликации итн . јас одвај најдов сервер со зомби и ги испукав макс на мапа ги прам по 40 зомбиња ... Изгледа до пушката е ... :) Цело време хед шот им давам.. иначе ке пратам ќе се снајдам некако за да се уклучам во кланот ама јас 1 левел сум.. вчера почнав да играм

--- надополнето ---

еј скај дог аплицирав за во твојот клан прифати ме ask1o0o0 ми е никот ...

ај да видам што чудо е :smir:
ја ставив да се симнува...

ја почнав играва, супер е!
ај ако може некој совет за оружје од поискусните?
и да прашам нели во битката имаш 1 оружје и едно резервно во backpack...
има backpack А Б и Ц епа јас само во А можам да ставам?
како да ги отклучам и другиве?

ја почнав играва, супер е!
ај ако може некој совет за оружје од поискусните?
и да прашам нели во битката имаш 1 оружје и едно резервно во backpack...
има backpack А Б и Ц епа јас само во А можам да ставам?
како да ги отклучам и другиве?

со текот на левели... мене веќе втор ден играм и ми стана досадна... она читерине ме нервираат со нож колат ..

со текот на левели... мене веќе втор ден играм и ми стана досадна... она читерине ме нервираат со нож колат ..

Како успеваш да влегуваш каде што има читери бре? Толкав зар си?

Јас до сега неам влезено со читер непамтам од кога, и ако некој прави 200 убиства не мора да значи дека е читер ок?

Како успеваш да влегуваш каде што има читери бре? Толкав зар си?

Јас до сега неам влезено со читер непамтам од кога, и ако некој прави 200 убиства не мора да значи дека е читер ок?

играв на игра каде што нема зомби игравме и таман оживувам со ноз ме убива а не го гледам од каде:/ Зарем невидливост има?

играв на игра каде што нема зомби игравме и таман оживувам со ноз ме убива а не го гледам од каде:/ Зарем невидливост има?

Е тоа да... али ипак се зависи каде влегуваш, затоа влези во клан и кога се игра против други играчи бар ќе бидеш сигурен дека се нема чит.
До тогаш тепај зомби и аплицирај за во клан :)

Е тоа да... али ипак се зависи каде влегуваш, затоа влези во клан и кога се игра против други играчи бар ќе бидеш сигурен дека се нема чит.
До тогаш тепај зомби и аплицирај за во клан :)

аплицирав... ask1o0o0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom