Македонија на чекор до „Белене“

• Креатор на темата Креатор на темата Bora Bora
  • Време на започнување Време на започнување
А што вртиш,солиш и делиш ум..се кажа бугарин си, чао.. не напињај.. и не користи транслејт гугл, смешен си

Аз мога да ти пиша на чист Б'лгарски език и ште ме разбереш много добре, но правилата на форума не дават. Толкова са в'зможностите на google translate

Аз мога да ти пиша на чист Б'лгарски език и ште ме разбереш много добре, но правилата на форума не дават. Толкова са в'зможностите на google translate

Да,ние сме интелегентен народ и разбираме и Бугарски,Српски,Хрватски,Црно Горски,Босански,а повеќето од нас добро разбираат и Англиски.

не тртоли многу на бугарскиот јазик... ако ти се свига на македонски да пишуваш арно, ако не сигурен сум дека имате многу бугарски форуми и ке си најдеш место и таму, на твојот мајчин јазик

според бугарите „Белене” е проект, којшто се прави за извоз, без да има каде да се извезува, без да има сигурни пазари „Белене” не е за внатрешните потреби од струја.
„Белене” е нешто многу скапо, најскапото нешто во историјата на бугарската држава од нејзиното основање. Од хан Аспарух навамум не имало толку скап проект,а непотребен од друга страна. единствено Русија е онаа која би имала ќар од него .... http://www.darikfinance.bg/novini/5...E%FF%F2%EE+%ED%EE%F1%E8+%EF%EE%F0%FA%F7%EA%E8

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom