Дечки сега доаѓам дома ве читам не е можно вака да се смеам на вашите коментари.
Како прво и основно СТАЛНО се жалите на судиите и на другиот тим што играл грубо, глумел што ти ја знам. Ако имате нешто да кажете за Барселона или судиите ондак си имате некој проблем самите со себе. Немаше никакво глумење освен едно на Педро мислам беше кога сакаше да го помине Видич и тоа беше тоа, сосема чиста игра и се беше спортски. Сосема заслужено си победија не надиграа во секој дел од теренот.
Одбраната на сите што ми збореа против Манчестер дека ќе изгуби им се фалев дека нема од причина што имаме НАЈЈАКА одбрана, а тие ме демантираат. Фердинанд беше солиден но можеше и подобро. Видич исто така но имаше и некој почетнички грешки и тука не казнија со гол не блокираше како што треба и падна голот. Фабио катастрофа само трчаше лево десно. Евра беше тоа или некој друг -.^ ? Среден ред ко среден ред дрва дрвеносани и тоа само на важни утакмици, арно му текна да го стај сколс колку толку се среди малце со него. Руни солиден нема да коментирам, а Чича се изгуби али океј е не му замерувам прво финале игра башка помеѓу два гиганта и нема потреба тука да се зборува.
Секогаш на важни натпревари играме послабо не знам од кој причини очигледно трема имаат играчиве. Али океј како што спомна Џену не треба да се нервираме сетете се кога почна сезоната што викаа за нас, а до кај стигнавме сега. Срце ме боли од поразов али идеме напред уште посилни!
И дај прекинете со тоа да серете по играчите овој да си иде оној да си иде, на Фергусон му е дојдено времето и слично коментари. Алооо коа освојвме титула сите ги фалевте, кога играат добро исто. Ако игра лошо коментирај кажи мислење, а не да си иде по една лоша утакмица. ВАН ДЕР ЦАР не знам со кој зборови да те опишам, не знам како да изразам благодарност до тебе, едноставно ЛЕГЕНДА СИ !! Многу ми е криво што си идеш но тоа е, со среѓа понатака во животот.
пс. И да сосема заслужено не надиграа и заслужено си победија срце ми се кинеше коа ги видов со трофејот во нивни раце. Пеп ? Кој е тој бе мамата негова па и уште го правите јак. Тој не го ни створи тимов ни ништо се знае кој е виновникот за ваквата игра на Барса, он само продолжи со ист метод. И Бенитез ќе освој ЛШ со Барселона.
GGMU!