Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не верував дека ова некогаш ќе го речам, но навистина ми е криво што не победивте.

--- надополнето ---

Вистина ова беше последниот меч на Ван дер Сар?

Да, толку е, оди накај 41 година, сакаше да се збогува со премиерлигашка титула :)

Читам и стварно не можам да разберам за какви грешки правите муабет дека ги направил Ферги.Па човекот го извади најдоброто што фо има на располагање.Сите после утакмица знаете да кажувате идеален состав но стварно не е фер.Секоја чест на барса но пред се на меси.

Џабе јбга Меси не е нормален,многу ги мрзам фарселона ама тоа е тоа човекот знае што да направи со топката :\.Џабе го кривите Фергусон човекот солидно ја постави играта играше добар фудбал ама тоа е тоа падна некако Манчестер второ полувреме и ја незз како ама тоа,ипак вие да сте здрави и живи ќе дочекате пак титула Фарса нема да е вечито толку јака а веќе почнува да слабее ;):smir:

безвеза играа, ко да ги очекуваа челзи...

безвеза играа, ко да ги очекуваа челзи...

Незз што мислиш ама Барселона има уиграна концепцијам,за да ја победиш треба да играш со 4 деструкцивци да извадиш Чави и Иниеста на носилка за да можеш да ги победиш,катанаџо само со овие и се знае Фарса си е Фарса тие ќе шутнат ''малце'' судиите ќе им помогнат и некако ќе победат 5 години иста песна пејат :)

Секоја чест за момците, не и беа рамни на барса, ама се бореа до крај, тоа се цени!
Браво за сите и секако честитки за циганите, тоа е..да сме живи и здрави!
UNITED TILL I DIE!!!

Тоа е тоа, кога некој едноставно е подобар од тебе не ти преостанува ништо друго освен да честиташ, но и да не застанеш овде со напорна работа да станеш подобар од него.

Жал ми е за Бербатов, Ферги многу нефер игра со него.

--- надополнето ---

Претешко ми е, и се што е пишувам сега е со солзи на очите, но тоа е реалноста моментално .... Тоа е тоа, имам само да додадам

I'm PROUD to say, I'M A MANCHESTER UNITED FAN !​

Дечки сега доаѓам дома ве читам не е можно вака да се смеам на вашите коментари.

Како прво и основно СТАЛНО се жалите на судиите и на другиот тим што играл грубо, глумел што ти ја знам. Ако имате нешто да кажете за Барселона или судиите ондак си имате некој проблем самите со себе. Немаше никакво глумење освен едно на Педро мислам беше кога сакаше да го помине Видич и тоа беше тоа, сосема чиста игра и се беше спортски. Сосема заслужено си победија не надиграа во секој дел од теренот.

Одбраната на сите што ми збореа против Манчестер дека ќе изгуби им се фалев дека нема од причина што имаме НАЈЈАКА одбрана, а тие ме демантираат. Фердинанд беше солиден но можеше и подобро. Видич исто така но имаше и некој почетнички грешки и тука не казнија со гол не блокираше како што треба и падна голот. Фабио катастрофа само трчаше лево десно. Евра беше тоа или некој друг -.^ ? Среден ред ко среден ред дрва дрвеносани и тоа само на важни утакмици, арно му текна да го стај сколс колку толку се среди малце со него. Руни солиден нема да коментирам, а Чича се изгуби али океј е не му замерувам прво финале игра башка помеѓу два гиганта и нема потреба тука да се зборува.

Секогаш на важни натпревари играме послабо не знам од кој причини очигледно трема имаат играчиве. Али океј како што спомна Џену не треба да се нервираме сетете се кога почна сезоната што викаа за нас, а до кај стигнавме сега. Срце ме боли од поразов али идеме напред уште посилни!

И дај прекинете со тоа да серете по играчите овој да си иде оној да си иде, на Фергусон му е дојдено времето и слично коментари. Алооо коа освојвме титула сите ги фалевте, кога играат добро исто. Ако игра лошо коментирај кажи мислење, а не да си иде по една лоша утакмица. ВАН ДЕР ЦАР не знам со кој зборови да те опишам, не знам како да изразам благодарност до тебе, едноставно ЛЕГЕНДА СИ !! Многу ми е криво што си идеш но тоа е, со среѓа понатака во животот.

пс. И да сосема заслужено не надиграа и заслужено си победија срце ми се кинеше коа ги видов со трофејот во нивни раце. Пеп ? Кој е тој бе мамата негова па и уште го правите јак. Тој не го ни створи тимов ни ништо се знае кој е виновникот за ваквата игра на Барса, он само продолжи со ист метод. И Бенитез ќе освој ЛШ со Барселона.

GGMU!

Дечки намалете малце со критиките, стварно мислам греота e да се критикува САФ. И мене ми е ептен мака ама тоа е тоа, Барселона вечерва беше подобриот тим(колку само ми е криво што го пишав ова :icon_frow).
REMEMBER TO ALWAYS BE PROUD OF YOUR TEAM AND TO ALWAYS SUPPORT YOUR TEAM, ESPECIALLY AT TIMES LIKE THIS, AND MORE IMPORTANTLY, WHEN THAT TEAM I WAS TALKING ABOUT IS MANCHESTER UNITED....AND WE WILL GET BACK AT THEM EVENTUALLY!!!:helou:
JUST BELIEVE, GGMU!!!

Вие само плукајте по легендите на клубот!
НАДВОР ОД ОВОЈ ФАН КЛУБ ВИЕ НЕ СТЕ ВИСТИНСКИ ФАНОВИ!!!!!!!!!
И доста го тупете со третокласни засилувања како Ешли Јанг и не знам кои други!
Разберете шансите да купиме крило се 20%(а ако купуваме единствено Санчез можеби).
Централен везњак купуваме 1.000.000.000%(Снајдер,Модрич,Де Роси,Швајни)други не гледам кои би можеле да го засилат United.Де Геа доага.
И научете дека Гигс е играч кој игра по левата страна,за во сред може да игра против некои послаби екипи,според мене денес подобра варијанта ке беше со Флеч на местото на Гигс,но што е тука е наредната сезона,пак ова време ќе играме финале!
BELIEVE!!!!! GGMU!!!!!!!!!!!

Не му е судено на царот Флеч да игра финале, пуста судбина =) Иначе Ваца кој не е против Јанг, ама ме убедуваат друштво од Англија дека играл добро и кога играл позади напаѓачот и имал доста асистенции и пробиви. Веројатно сакаат да го осигураат побрзо него дека и други тимови го сакаат, па после ќе се брка за други.

И добро е, нема до толку плукање по играчи сега, веројатно се научи Фулам - Евертон лекцијата од пред 7-8 месеца ;)

Не сум го гледал финалето ам читам заСЛУЖЕНОП СМЕ ИЗГУБИЛЕ И САКАМ ДА ИМ ЧЕСТИТАМ СРЕДЕН СЕД НА ФАНОВИТЕ НА БАРСА ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ ПРОДОЛЖУАМЕ ПОНАТАМУ И ЗА НА ЛЕТО НЕ ТРЕБА ЧИСКА УКА САМО 2-3 КЛАСА ЗАСИЛУУВАЊА.BELIVE

Одличен натпревар пруживте, ми беше мило за промена да гледам фудбал, а не кик бокс.

Фергусон - Џентлмен, голем во пораз и во победа... со еден збор ЦАР! Тотално спротивен од Мурињо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom