R
Rigel Kent
Гостин
Mislam deka voopsto ne treba da ima pesimizam kaj vas, Ferguson e legenda koja tesko koj ke ja nadmine .Siguren sum deka ke najde soodveten naslednik da go zameni .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako ne zabeleza Berbatov ne bese ni na klupaГлавниот кривец вечерва беше Фергусон и никој друг,по втор пат ја направи истата грешка.Вечерва Валенсија беше како мува без глава убедливо најслаб во екипата на Јунајтед и не ми е јасно зошто Бербатов не доби шанса кога веќе Хернандез беше дрво цел натпревар,знаеме дека е бугар,знаеме дека промашува чисти шанси,ама финалето да го отседиш на клупа е стварно жалосно.
Главниот кривец вечерва беше Фергусон и никој друг,по втор пат ја направи истата грешка.Вечерва Валенсија беше како мува без глава убедливо најслаб во екипата на Јунајтед и не ми е јасно зошто Бербатов не доби шанса кога веќе Хернандез беше дрво цел натпревар,знаеме дека е бугар,знаеме дека промашува чисти шанси,ама финалето да го отседиш на клупа е стварно жалосно.
kakva lekcija be ti citas sto pisuvas, edinstveno nesto sto igracite na barsa naucija od pep e kako da glumat perfektno
dali koga ja osvoia 19tata titula vo PL mislese deka treba da si odi ?Деца во фан клубов пишувам првпат гледам, од вашите коментари од два збора не може на ред да се дојде тоа што го кажав е мое лично мислење тие што се против можат слободно да си го носат тоа со себе и да се изјаснат на различен начин.
Деца во фан клубов пишувам првпат гледам, од вашите коментари од два збора не може на ред да се дојде тоа што го кажав е мое лично мислење тие што се против можат слободно да си го носат тоа со себе и да се изјаснат на различен начин.
А Бербатов кога игравме против Сити во полуфиналето од ФА Купот, две шанси што баба ми ќе ги реализираше утна една по друга, не даваше никој гаранција дека Бербатов ќе погоди или ќе биде подобар во уште еден ваков важен меч![]()
Не е до деца, туку прошлата година кога ја изгуби ПЛ Фергусон и кога отпадна од Баерн, истово го викаа пола новинари и членови на форумов. Сега освои титула во Премиер Лигата, стигна до финале во ЛШ и во полуфинале во купот и пак еве некои викаат дека времето му изминало
Еве за пример, колкумина од вас мислеа дека Јунајтед ќе игра финале сезонава?Да не испадне следната година дупло подобар учинок да има па пак да му барате пензија
![]()
Епа стари дојде време за промени дојде време да си одиш после ова Манчестер ќе потоне со тебе