Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако Гигс настапи на останатите 2 меча за Јунајтед во ПЛ, ќе го надмине Дејвид Џејмс на листата на играчи со најмногу настапи во ПЛ. Моментално: Џејмс (573), Гигс (572).
Подобро Гигс да се чува за Барса според мене ПЛ веќе освоивме

Абе доста со овие статистики за Чичарито, се надевам не допираат до него.Остајте го, партал прави, но нема потреба да се става било каков притисок врз него. Срце е <3 :)

Абе и Валенсија треба да влезе во овие два меча што се, за медал му требаат. Гигс ќе има можност за уште 38 настапи следната сезона, а зошто не и другата? :))))

Губат 0 - 2 резервите.

што нема да губат .. 2 шута 2 гола .. си ги искористија шансите, имаа и можност за трет, добро што промашија .. кај нас само Рафаел погоди статива и Обертан една шанса ама голманот одбрани.

да се надеваме дека ќе се вратат од шокот.

--- надополнето ---

Sir Alex, Sir Bobby, David Gill, Jack Crompton, Rene Mulensteen and Morten Gamst Pedersen all spotted in the Director's Box.

--- надополнето ---

Rafael and Oliver Norwood off, Petrucci and Ajose on. Come on lads.

--- надополнето ---

Се надевам догодина Рафаел да ја лапне 2ката :)

Глејте Fear and loathing in fan club Arsenal за Ферги :pos2:

Барем објективен е тој, другиве се лом, а утре да каже Ферги дека иде таму по аватари ќе го испоставаат ;)

--- надополнето ---

227343_171928726195998_104674546254750_330291_6054007_n.jpg

:tv:

Fletcher set to face Rovers: Darren Fletcher is in line to feature for Man Utd against Blackburn

Фала богу, мора да ги изеде живи на Иниеста, Чави. :)

Само да ве прашам вие од охридско ЗОШТО го користите тоа “на“ кога се однесува на некого реченицата. Ај разбирам има многу дијалекти ама зошто кога може едноставно да биде:

Фала богу, мора да ги изеде живи Иниеста, Чави.

толку е едноставно :)

Од Струмица сум јас, а така збориме од кај да знам зошто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom