Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Делувате како веќе да ја изгубивме титулата ебаго. И јас се плашам од влијанието на ФА за дуелот со Челзи но сигурен сум дека ја зимаме титулата, макар и со подобра гол разлика. GLORY!

Челзи играт со нас у гости, Њукасл дома и Евертон гости. They are screwed! :D
Абе шампиони сме бе!

Ова ќе го гледаме после 3 кола.

Тешко ми падна поразот, но не би биле МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, ако не сме најдобри, кога е најпотребно !

Тешко ми падна поразот, но не би биле МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, ако не сме најдобри, кога е најпотребно !
Ние сме НАЈДОБРИ но залудно ако ФА замеша прсти и им дозволи дивјачка игра на копитарите!

Добро бе, што сте се упиздиле толку?Ако сме шампиони ќе ги победиме Челзи и со судии и без судии, го напраивме тоа 3 пати сезонава, можеме пак.Главите горе, и верувајте во САФ и екипата.

Минатиот натпревар не го гледав, само хајлајтс и можам да го заклучам истото како и од минатите 4 натпревари - слаба реализација.Чичарито е да го стаиш у 60та мин. на изморени дефанзивци да ги убие со спринтовиве, а не од 1ва мин.Не го критикувам, само споделувам мои лични размислувања.Треба да проработи уште на последните 3-4 натпревари една од најклучните алки од тимот.

FA to scrutinise Sir Alex Ferguson's latest outburst about referees

Не е можно човече :tapp:

Howard Webb has been issued to referee #MUFC v #CFC on Sunday, in 41 games this season he has shown 125 yellow & 6 red cards

Зарем е ова можно? :vozbud:

Руни пиша на Твитер дека го носи детето прво на дадилка па на тренинг, веројатно закаснил и одма статии во весници, Руни го нема на тренинг. Би сакала да ме известат следен пат кога Руни ќе има пролив.

Wayne Rooney & Fabio are both at Carrington today but not training, Fabio on the medical table & Rooney absence unknown.

Се надевам дека се е ок.

At #MUFC training. All present and correct apart from Rooney and Fabio. Bebe training away from full squad. SAF press conference at 2pm.

--- надополнето ---

Good to see A Lindegaard back in training today. :):):)

--- надополнето ---

Хауард Веб тренинг топик на Твитер, го симна Осама, омг :pos:

215570_119474841464717_114567288622139_162644_2120106_n.jpg

утре вака ќе изгледаaт North East Tier и North Lower.

img01391201104232349.jpg

216237_1676346557647_1506963229_31289772_3113439_n.jpg

Почнувам да го обожавам домашниот за следната сезона :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom