Пишах у ПЛ темата за ситуацијата. Еванс чист црвен, ама как шо викаш и ти, и типо ојде остро. Е сега, поарно нека му дадат црвен картон на Еванс отколко да му скршат нога. Тва е фудбало. Иначе и на тај треба барем жолт картонhttp://therepublikofmancunia.com/video-evans-red-card-vs-bolton/
Еве ја пак ситуацијата за картонот. Океј, можеби и Еванс е крив, но и Холден не беше баш најнежен, гледате дека и тој отиде со отворен ѓон на топката, но Еванс ја стигна прв и притоа го повреди грингосот, Еванс не беше ни изгребан, нормално, магаре Сакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.
Значи овој старт е чист црвен нема бунење тука иако Холден не беше нежен Еванс отиде на топка ама ја утна и по нога. Вчера кога викав ме убедувавте со Боби дека не е црвен.http://therepublikofmancunia.com/video-evans-red-card-vs-bolton/
Еве ја пак ситуацијата за картонот. Океј, можеби и Еванс е крив, но и Холден не беше баш најнежен, гледате дека и тој отиде со отворен ѓон на топката, но Еванс ја стигна прв и притоа го повреди грингосот, Еванс не беше ни изгребан, нормално, магаре Сакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.
Јас не гледам дека ја утнува, баш прв ја допре и ја изби и потоа судар, и двајцата беа во лизгање, тешко можеш да запреш две тела што одат така кон судир, и да сакаше Еванс не можеше поинаку да изреагира тука.Значи овој старт е чист црвен нема бунење тука иако Холден не беше нежен Еванс отиде на топка ама ја утна и по нога. Вчера кога викав ме убедувавте со Боби дека не е црвен.
Или па вчера не е бил он тоа туку некој што чичи на него :smir:Douglas Costa is in the starting line-up for Shakhtar Donetsk against Volyn Lutsk in Ukraine this afternoon
Брзо се договориле со Гил изгледа
Одамна го купив овој на Мастер Лига (PES11)Douglas Costa is in the starting line-up for Shakhtar Donetsk against Volyn Lutsk in Ukraine this afternoon
Брзо се договориле со Гил изгледа
what's the point of ban if he can use phone? lolWe're Man United, we'll ring who we want!
Со Вест Хем и со Шити нема да користи телефон, смири си ги стравовите.what's the point of ban if he can use phone? lol
Добро прашање.
Touchline казна е, на полувреме оди и во соблекувална. Може и мегафон да земе и од трибина да се дере, не е забрането. А што е поентата на ваква казна најдобро да ги прашаш од ФАwhat's the point of ban if he can use phone? lol
Добро прашање.
Ахахаха, ебате ѕверот Абе какво враќање, казната му ја плаќа клубот, а овие парички си се неговиИнаку коњот на Ферги денес победил во некој куп и освоил 27.000 фунти награда, си ги врати парите од казната