Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Според мене одличен ждреб... за да бидеш Шампион, треба да ги победиш најјаките, немавме среќа за Шалке или Шахтјор, но и со ова сум задоволен... да напоменам, дека поволно од овој ждреб е и што и 1/4 финалето и 1/2 финалето против Интер/Шалке (доколку идеме напред), вторите натпревари ќе ги играме на домашен терен :)

Според мене одличен ждреб... за да бидеш Шампион, треба да ги победиш најјаките, немавме среќа за Шалке или Шахтјор, но и со ова сум задоволен... да напоменам, дека поволно од овој ждреб е и што и 1/4 финалето и 1/2 финалето против Интер/Шалке (доколку идеме напред), вторите натпревари ќе ги играме на домашен терен :)

И јас тоа одма го забележав како прва позитивна работа од ждепкава. Сепак реванш на домашен терен си е :vozbud: И второ што го имаме полесниот дел од шемата односно во полуфинале, ако поминеме секако, одиме на Интер наместо на Реал/Барселона што секако е подобра опција. А Челзи.... :zlo: Ќе падне крв тука ама мамето ќе им го ебиме барем се знаат двата клуба добро нема трте-мрте се влегува со отворен ѓон во двомечов.

Одлично, ги избегнавме Реал и Барса, а мислам дека плавушиве ќе ги изедеме, пошо сеа ќе им го нема Аткинсон! GGMU

Уште Овребо да суди фали :pos:

Manchester United have won all four times in Europe where they have been drawn against English opposition. :devil3:

Тоа што реваншите и во двата двомеча се на Олд Трафорд, ќе не однесе на Вембли, ќе видите !!!! :back:

Тоа што реваншите и во двата двомеча се на Олд Трафорд, ќе не однесе на Вембли, ќе видите !!!! :back:

Мене па ми одговара плус што сите не потценија а забораваат дека се крпиме со 11 повредени фудбалери. Баш за двомечов ќе се вратат сите и ќе видат сите поинаков Манчестер.

Добар факт е тоа што во реваншот ќе играме на Олд Трафорд, ама сепак Челзи не е тим кој треба да се потцени според мене. Доколку го поминеме во 1/4 финалето, потоа мислам дека ќе биде за нијанса полесно отколку во 1/4 финалето. Сепак, очекувам финале...

Сакав уште сега Интер да ни се падни, ама дај боже да поминеме и Интер да помине па да го гледаме Јунајтед во живо. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom