Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
незнам дали се сеќавате кога изведовме од центар после примениот гол,кога фати да трча со топката до 16 м. ЅВЕР !!!!!!!!Батенце, да не помислиш дека мислев буквално да те навредам, ама искрено ме напна со муабетот за свињата...јас иако го мрзам уште по изјавата дека сме биле клуб без амбиции (за тоа минимум 10 титули ќе му требаат за да го сакам пак), ама остава срце на терен и е ЅВЕРка ко што нема нигде на друго место!
За борбеноста му давам 12ка :icon_mrgr
Инаку циганот ме изненади како игра....па дечково а му дадеш малце слобода, чуда прави...ми се свиѓа овој концепт, каде Ферги се концентрира на солидна офанзивна 4ка, а не ко порано кога се устручаваше на максимум 3ца, па друг ќе покрива, четврт не знам што ќе прави...браво синови, кинете им ги гзовите!
За Смолинг немам коментар, подобар и од Рио ќе биде, само здравје...другите сите солидни, ги пикнаа во ќош, едино Флеча ме изненади, во прво не го видов...али тоа е, тактики нешо ау..
GLORY !!! ...и нека цркне цел свет, само еден е Јунајтед!!!
незнам дали се сеќавате кога изведовме од центар после примениот гол,кога фати да трча со топката до 16 м. ЅВЕР !!!!!!!!
Da ne znae nekoj dali Ajose e na pozajmica i ako e vo koja ekipa e na pozajmica? Izvinete za latinicata.
Па ти да гледаш во живо мислиш дека нема да паднеш во шок?http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=152912914763497&oid=483480335482&comments
Видете Евра како се радува на голот, оди накај публиката со рацете на глава, незнам како успеа да не падне у шок!
: