Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Батенце, да не помислиш дека мислев буквално да те навредам, ама искрено ме напна со муабетот за свињата...јас иако го мрзам уште по изјавата дека сме биле клуб без амбиции (за тоа минимум 10 титули ќе му требаат за да го сакам пак), ама остава срце на терен и е ЅВЕРка ко што нема нигде на друго место!
За борбеноста му давам 12ка :icon_mrgr

Инаку циганот ме изненади како игра....па дечково а му дадеш малце слобода, чуда прави...ми се свиѓа овој концепт, каде Ферги се концентрира на солидна офанзивна 4ка, а не ко порано кога се устручаваше на максимум 3ца, па друг ќе покрива, четврт не знам што ќе прави...браво синови, кинете им ги гзовите!
За Смолинг немам коментар, подобар и од Рио ќе биде, само здравје...другите сите солидни, ги пикнаа во ќош, едино Флеча ме изненади, во прво не го видов...али тоа е, тактики нешо ау..

GLORY !!! ...и нека цркне цел свет, само еден е Јунајтед!!!
незнам дали се сеќавате кога изведовме од центар после примениот гол,кога фати да трча со топката до 16 м. ЅВЕР !!!!!!!!

'Billionaire owners have introduced a new world that is turning football on its head,' Ferguson told United Review. 'For our part, we cannot afford to sit in an ivory tower. We have to face the challenge.
'It is a healthy competition and it goes without saying that we will not shirk it and I don't think we are doing so.
'Although I let the transfer window shut without signing a new player, that is because we did our homework some time ago and didn't have to rush into any emergency buying.
'We had an interest in one player, and I thought we had a chance of bringing him in, but the other parties involved weren't ready and so we have put it away until the summer.'

И ај пак викајте не потпишувал со играчи зошто сме немале пари и долгови сме имале. Клуб без долгови не постои. Кога Ферги вика дека нема квалитет на пазарот, некои од тука веднаш го напаѓаат. Човекот сака да каже дека секогаш пробува да потпише со фудбалер кој ќе даде нешто ново во тимот. Нема потреба да потпишеме со уште еден како Нани пример или Руни. Тоа само кај Ари и Манчини го има.

240939817.jpg

This is how it feels to be citeh.

Frose, eve ja slikata so zborevme :D

240291133.jpg

Lancashire Senior Cup QF
Carrington, 13 February 2011

MANCHESTER UNITED 3
King (13, 45), Bebe (61)

OLDHAM ATHLETIC 0

United: Lindegaard; Vermijl, R Brown, Gill (McGinty), Fabio; Norwood, Brady (Barmby), Morrison; Bebe (Petrucci), King, Obertan.
Subs not used: Devlin, Giverin.

Е со ова составче ако може следниот викенд да играме би било супер.. :)

П.С. Головите ќе ги има во скоро време на fb. :)

Осми гол за 5 настапи на Џошуа Кинг. Сакам да го видам против Краули и него и Морисон во тим, може и Бебе. Исто интересен податок е дека сезонава за резервите настапиле вкупно 50 играчи.

Луѓе де некој ако го најде тоа моментот кога Нани или незнам кој беше аут изведуваше, а Гигс застана пред него и овој од грбот на Гигс топката пак кај него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom