Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
lelelel gazenje rooney gol za site pari bravo
eve go videoto
[video]http://www.mysoccerplace.net/video/rooney-vs-manchester-city-21[/video]

[video]http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=50585&Ln=En[/video]

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.800
Поени од реакции
44.086
Честито победа.. Нека пукнат од мака педерите!!

Нани се повеќе и повеќе ми се допаѓа.. Средината во првиот дел беше феноменална, во вториот подефанзивно настроена, но повторно супер меч од сите.. Одбраната топ, Смолинг изигра ѕверски натпревар.. Ни дадоа лебарски гол, ама затоа голот на Руни беше --> :vozbud::vozbud::vozbud:.. (шо би рекла сестра ми, дури на глава ќе падне ама ќе дае гол :pos:)

MANCHESTER IS RED!!

A

apidrone

Гостин
Некој нека го најде видеото со маказите на Бербатов против Ливерпул, за да гласаме кој е поубав, тој или овој гол :)

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Честито нека ви е победата момци, Руни постигна ремек дело... тоа го можат само најдобрите, Смолинг ќе прерасне во најдобрите дефанзвици за 2-3 години.:)

Член од
17 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
34
Sto da kazam: Smalling izigra vrhunski, Giggs kako u mladi dani, Nani magician, a za Rooney vidovte nema potreba od zborovi!!! :p

G

Gray Foxx

Гостин
Колку го пцуев глупото немогуче.. Упропасти 143413242 акции за гол. Али ај се извади со голов (да речеме).
Иначе Жан шо ке каеш за Нани? :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Честито победа,за Руни нз што да кажам таков гол неможе секој да даде!

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Респект за голот на РУНИ :smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Некој нека го најде видеото со маказите на Бербатов против Ливерпул, за да гласаме кој е поубав, тој или овој гол :)
Не се споредуваат... Митко ја смири топката , па потоа следеа ножичките. Руни го изведе истото без смирување на топката. Доволно е тешко само да ја погодиш топката при центаршут од аут линија, камоли да го погодиш и голот.

Овој гол иде во историјата заедно со ножичките на Ван Бастен, Хуго Санчез...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Каков гол на Руни, ваков и на ПЕС не се дава. :)

Одличен натпревар, второто полувреме не успеав да го гледам многу ама битно ги видов двата голови. Гигс не се знае дали има 17 или 37 години, Нани го усовршил дриблингот сега да поработи уште на центаршутевите, и Смолинг изигра ѕверско, дефинитивно оваа сезона заслужува шанса да биде пред Еванс.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Priceless :kesa: Ау ау ау оште неможам да се смирам, Смалинг одлична игра, Нани ѕвер, Руни magical winner, али Видич браќа, он не е од оваа планета :vozbud: Нека ни е честита победата и поздрав до мојте дечки Ред Арми Струмица, атмосферата у кафе 19 беше феноменална :)

Kajgana Shop

На врв Bottom