Јувентус - Интер (Derby d' Italia) 13-02 2010 20.30 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке победи на големото дерби?

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
кој рече дека поминал?

БЈАНКОНЕРО is back :vozbud:
Единствената поглупава работа на форумов од тоа да отвориш дупли јузер, е да се фалиш дека си го отворил :pos:
Ама добро, не ни очекувавме некоја интелегенција од тебе... Bye Bye Birdie :pos2:

кој рече дека поминал?

БЈАНКОНЕРО is back :vozbud:
А сега?
18c0f50b35400px_Trollface_jpg.jpeg

Единствената поглупава работа на форумов од тоа да отвориш дупли јузер, е да се фалиш дека си го отворил :pos:
Ама добро, не ни очекувавме некоја интелегенција од тебе... Bye Bye Birdie :pos2:

пак ке ме пријавиш?
хахахаха
уште еден ке отворам затебе нее проблем и онака утре на вас ке се ситам
хахахаха

Нешто ми вика дека пак ќе никне :)

Ние сме ПИРЕЈ-бјанконери, некои не викаат рубентус некои губентус.Ама ти колку сакаш мрази не и вреѓај не ние никогаш нема да исчезнеме.Малку да се допреме до врвот и да ни донесе радост нашиот клуб тука сме да прославиме и да се радуваме.Ништо не не ништи нас:smir:

не ви е онака малце лицемерно што и двајцата знаете и “криете’’ барем по еден со дупли јузер, а тоа не ви смета вака да се пувате со јадников...

он. Јуве дабоме, мора еднаш и од нив ќар да има некој .:)

не ви е онака малце лицемерно што и двајцата знаете и “криете’’ барем по еден со дупли јузер, а тоа не ви смета вака да се пувате со јадников...

он. Јуве дабоме, мора еднаш и од нив ќар да има некој .:)

Ич не ни е, кој го тера да се враќа додека е на бан од еден ден.

Оди лечи фрустрации на друго место, кој дупли јузер?

--- надополнето ---

А зашто доби бан он иначе?
Доби мал бан за навреда а после ја доби главната награда за дупли јузер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom